Głosujcie na Jarka. On z pewnością nie dopuści do tego, aby ktoś mógł zniweczyć to osiągnięcie PiS i zmienić tę ustawę.
Jestem pewny misiaczku, że Kaczyński nie pozwoliłby na degradację polskiej polityki morskiej, czego byliśmy świadkami podczas rządów PiS. Ciekawe jakie przełożenie ma Siergiej u swoich partyjnych kolegów i czy uda się mu przekonać ich żeby nie dorżneli ostatnich enklaw gospodarczych w Szczecinie. Za to mamy pływające ogrody w perspektywie 50 letniej POwskiego prezydenta i bajki rudego wizjonera na dobranoc dla frajerów.
Znowu pisowska zamiana białego w czarne.Tusk nie kandyduje na prezydenta kraju a Komorowski nie buduje pływających ogrodów,ale rozumiem ,że troszczysz się o prymitywny ciemny lud i te głupoty kierujesz do niego.Oczywiście masz rację,że Kłamczyńskinie nie pozwoliłby......itd,o cholera znowu słyszę syk jadowitej pisowskiej żmiji w TV -to nie pozwolimy przerabialiśmy przez 45 lat przed przełomem i w latach 2005-2007.
Już niedługo Kłamczynski rzuci hasło 3000 pomników Gierka na trzecie tysiąclecie chrześcijaństwa.To bedzie własnie wyraz troski o ubogą Polskę.
Na koniec z przykrością przypominam deklarację Jarkacza-"jak mój brat zostanie prezydentem to ja na pewno nie będę premierem",ale, no właśnie,zapomniałem ,że Jarkacz,wielbiciel marksizmu -leninizmu, założył maskę i udaje Goebelsa.