Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Międzynarodowe Dni Polic 2010  (Przeczytany 132079 razy)

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
[Police] Międzynarodowe Dni Polic 2010
« Odpowiedź #90 dnia: Czerwca 04, 2010, 23:38:37 »
Mój komentarz do występu niejakiej Doroty Rabczewskiej: wyszedłem w połowie (zaraz po zmianie przez nią stroju) - dłużej się tego słuchać nie dało... Może dlatego, że bez %?
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.

Zachęcam do obserwowania mojego bloga -
Chmielnik Jakubowy

Offline C80

• Gaduła
    • http://www.foto.cichomski.eu
« Odpowiedź #91 dnia: Czerwca 04, 2010, 23:55:17 »
No widzisz, trzeba było zostać w domu. Mieszkam koło kościoła i mogłem posłuchać jej bez chodzenia gdziekolwiek.  :rotfl:

Offline pawel10220

• Stały bywalec
« Odpowiedź #92 dnia: Czerwca 05, 2010, 00:00:59 »
Beznadziejnie było. Masa starszych ludzi stojących zaraz przy scenie i mających pretensje do bawiących się(których było kilku na kilka tysięcy osób). Ludzie Dni Chemika są po to aby się bawić a nie po to by nagrywać filmy(co 5 osoba nagrywała występ)

Offline mirkuls

• Gaduła
« Odpowiedź #93 dnia: Czerwca 05, 2010, 00:03:37 »
Cytuj (zaznaczone)
Może dlatego, że bez %?

No widzisz Kuba poszedłeś nieprzygotowany, a gdybyś zabezpieczył się w %,to spokojnie mógłbyś posłuchać Dodzi i nawet Mandaryny! :devil:

leeeon

• Gość
« Odpowiedź #94 dnia: Czerwca 05, 2010, 00:15:00 »
Prócz starszych ludzi przeraziła mnie ilość matek z dziećmi.

Mam nadzieje, że jutro na Strachach będzie lepiej.
A niech starsi i dzieci wybawią się na Boysach, a potem niech powędrują spod sceny w inne miejsce.

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #95 dnia: Czerwca 05, 2010, 00:29:01 »
9
Cytat: "Kuba"
Mój komentarz do występu niejakiej Doroty Rabczewskiej: wyszedłem w połowie (zaraz po zmianie przez nią stroju) - dłużej się tego słuchać nie dało... Może dlatego, że bez %?

Nie rozumiem. Idziesz na koncert kogoś, kogo nie lubisz i narzekasz?

Doda może i jest głupia (albo to tylko jej imidż, nie wiem, nie znam jej), ale śpiewać potrafi (ogólnie mówię, nie o dzisiejszym koncercie, który był z playbacku).

Show miała znośne, do Madonny jej brakuje (pod względem zaplecza technicznego), ale faceci mieli na czym oko zawiesić, hłe hłe.

Cytuj (zaznaczone)
Beznadziejnie było. Masa starszych ludzi stojących zaraz przy scenie i mających pretensje do bawiących się

To pozdro dla nich jutro jak na Strachach pogojeby zaczną się bawić. ;]
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
« Odpowiedź #96 dnia: Czerwca 05, 2010, 00:29:49 »
Cytat: "C80"
No widzisz, trzeba było zostać w domu. Mieszkam koło kościoła i mogłem posłuchać jej bez chodzenia gdziekolwiek.

Poszedłem z ciekawości, musiałem osobiście ocenić jej aparycję  :devil:. Ale dzięki temu tym bardziej miły będzie dla ucha jutrzejszy koncert :P.

Cytuj (zaznaczone)
Beznadziejnie było. Masa starszych ludzi stojących zaraz przy scenie i mających pretensje do bawiących się(których było kilku na kilka tysięcy osób). Ludzie Dni Chemika są po to aby się bawić a nie po to by nagrywać filmy(co 5 osoba nagrywała występ)

Nie no pod sceną, z tego co widziałem, było całkiem sporo fanek z gatunku "napalona 14-tka" oraz "napalona 15-tka" :>

Cytat: "mirkuls"
No widzisz Kuba poszedłeś nieprzygotowany, a gdybyś zabezpieczył się w %,to spokojnie mógłbyś posłuchać Dodzi i nawet Mandaryny!

Wiesz kryzys idzie, a ja nauczony doświadczeniem po zespole Feel, że nawet potrójna dawka złocistego napoju nie zwiększyła atrakcyjności koncertu, więc ja po prostu doszedłem do wniosku, że trza oszczędzać  :faja:

Cytat: "leeeon"
Mam nadzieje, że jutro na Strachach będzie lepiej.

Musi być lepiej - nie ma innego wyjścia :). Oby nie przesadzili z ilością utworów z Dodekafonii (bardzo dobrej zresztą), ale z dwóch pierwszych płyt, jak również z Autora też chciałbym coś usłyszeć...

BTW o której dzisiaj nasza blond gwiazda skończyła "śpiewać"?

Chmielnik Jakubowy

leeeon

• Gość
« Odpowiedź #97 dnia: Czerwca 05, 2010, 00:37:00 »
Cytat: "Kuba"
BTW o której dzisiaj nasza blond gwiazda skończyła "śpiewać"?

Z 10 minut przed 24.

Pierre

• Gość
« Odpowiedź #98 dnia: Czerwca 05, 2010, 01:25:08 »
A mnie się podobało, pozytywnie, dobry występ i w ogóle. Nie śpiewała z playbacku. Na żywo wypada o wiele lepiej niż np. w telewizji. No ale wszystkim się dogodzić nie da a smutasom nigdy nic nie pasuje :rotfl:

Pozdrawiam

Offline boho

• Stały bywalec
« Odpowiedź #99 dnia: Czerwca 05, 2010, 05:35:58 »
słuchajcie, było super! wyskakałam się jak nigdy :)) nie słucham Dody na co dzien ale wszystkie jej piosenki były mi znane i dobrze się bawiłam :) Dziękuję za załatwienie świetnego występu :)   Dziś oczywiście też ide - Strachy na lachy, no kurka wodna, trzeba :))

Mariusz1989

• Gość
« Odpowiedź #100 dnia: Czerwca 05, 2010, 07:16:12 »
Po pierwsze koncert nie był z playbacku :) Po drugie faktycznie jeśli nie lubisz to idź i nie narzekaj... Prosta sprawa ! A poza tym to dała naprawdę dobre show i wyjątkowo dobrze i kulturalnie się zachowywała. Pozdrawiam :) Organizatorzy

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
« Odpowiedź #101 dnia: Czerwca 05, 2010, 08:34:11 »
Cytat: "Mariusz1989"
Po pierwsze koncert nie był z playbacku  Po drugie faktycznie jeśli nie lubisz to idź i nie narzekaj... Prosta sprawa ! A poza tym to dała naprawdę dobre show i wyjątkowo dobrze i kulturalnie się zachowywała. Pozdrawiam  Organizatorzy

Cytat: "Pierre"
A mnie się podobało, pozytywnie, dobry występ i w ogóle. Nie śpiewała z playbacku. Na żywo wypada o wiele lepiej niż np. w telewizji. No ale wszystkim się dogodzić nie da a smutasom nigdy nic nie pasuje

Jesteście pewni, że nie było różnicy w sapaniu do mikrofonu ze zmęczenia (do tego nie mam pretensji, bo choreografię miała dosyć ciężką kondycyjnie) w przerwach pomiędzy piosenkami, a śpiewem :>?. Bo mi się coś takiego rzuciło w ucho, ale mogło mi się tylko wydawać. Choć z drugiej strony akurat we wczorajszym koncercie dużo odpoczywała - choćby wtedy, gdy ją podnośnik do góry wyciągał - pewnie przez ostatnie problemy z kręgosłupem.

Chmielnik Jakubowy

Offline Ciekawy

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #102 dnia: Czerwca 05, 2010, 09:45:51 »
A mi tam się podobało.
Robi niezły szoł,jak na polskie warunki.
Co by o niej nie powiedziec,to głos ma czysty,silny i dobrze brzmi na koncercie.
Na razie nie ma podpisu......

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #103 dnia: Czerwca 05, 2010, 09:54:42 »
Było z playbacku, przynajmniej większość piosenek. Po pierwsze - różnica w głosie pomiędzy przerwami, a piosenkami, po drugie w momentach wymagających nieco dodatkowego wysiłku fizycznego głos jej nawet minimalnie nie drgał, a po trzecie i najważniejsze - na takich darmowych koncertach przeważnie jest playback.

Co nie zmienia faktu, że wypadła całkiem pozytywnie.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Copernicus

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Czerwca 05, 2010, 10:03:09 »
koncertow sluchalem przez otwarte okna i drzwi balkonu.
bylo swietnie i bez tloku.