To w końcu jest gdzieś na Wirtualnych Policach instrukcja pisania postów
Nie, ponieważ nie będę opisywał wiedzy powszechnie i łatwo dostępnej za pomocą Googli. Aż tak mi się nie nudzi. A umieszczenie fragmentu tekstu pomiędzy znacznikami:
[quote] i [/quote]
nie jest jakoś szczególnie skomplikowane.
tylko gumowy regulamin pozwalający takim Kubom interpretować/dawniej robiła to cenzura/teksty pod kątem logiczności i czytelności.
Gdyby nie był elastyczny, byłby gdzieś z 10 razy dłuższy. Myślę, że nie byłbyś wtedy zadowolony ;].
W wyniku działania twojej logiczności zablokowałeś temat.
Nie była to tylko moja "logiczność działania".
Estetyka postów jest rzecza wzgledną.A jeśli chodzi o czytelność to kryterium względne.
Tu jednak obowiązują pewne standardy - m.in. język polski, a nie polskawy itd.
Nie każdy musi czytać to co ja piszę i jak do tej pory to tylko ty masz kłopoty z czytaniem albo ludzie wykonujacy partyjne
polecenia - czyli mieszanie w głowach forumowiczom
Piszesz jednak na forum dostępnym publicznie. Czemu wolność słowa jest prawnie ograniczona, skoro nikt nie jest zmuszony by słuchać tego, o czym ktoś inny mówi?
Ja mam ten luksus ,że do żadnej partii
Super.
i na dodatek w rzymsko- katolickiego boga nie wierzę
To po co o nim wspominasz w każdym poście skoro nie wierzysz? Wiesz że za obrażanie uczuć religijnych grożą sankcje karne? Poza tym wg jednej teorii wiemy o istnieniu Boga z istnienia samego pojęcia "Bóg", które to pojęcie tak często nadużywasz i którego istnienie, jakby nie było, uznajesz... (dowodem są Twoje posty)