Szanowny Panie administratorze. W regulaminie jest jasno napisane, że można łamiącego forumowicza ukarać ostrzeżeniami. 3 ostrzeżenia - blokada pisania (użytkownik nie ma możliwości pisania tematów i postów). 5 ostrzeżeń - blokada wejścia na Forum. Nie będę się rozpisywał, za co bo każdy powinien regulamin znać. Dlaczego Pan żadnego ostrzeżenia nie zastosował? Tylko od razu zamknął temat? Regulamin dotyczy wszystkich uczestników tego forum, i powinien być respektowany właśnie przez Pana administratora.
Nikt z uczestników tego tematu nie otrzymał ostrzeżenia i myślę, że to był błąd. Pan rządzi na tym forum i to Pan powinien wyciągać konsekwencje od uczestników forum. Czy tak samo będzie w innych drażniących tematach? Tylko zamykać tematy? To jest moje zdanie. A więc Panie administratorze trochę odwagi. Pan rządzi i Pan może blokować osoby, które rozrabiają. Chyba mam troszeczkę racji. Domyślam się, że nie ślęczy Pan 24 godz. na dobę i nie jest Pan w stanie wszystkiego wyłapywać na bieżąco, rozumiem. Ale jest kilku administratorów tego forum oraz moderatorów. A nawet po kilkudniowej Pana nieobecności może Pan jednorazowo wydać ostrzeżenie lub nawet kilka odnosząc się do konkretnych wypowiedzi. Forumowicze muszą znać twardą rękę administratora, muszą czuć respekt przed tym, co piszą, wiedząc, że mogą być ukarani włącznie z blokadą wejścia na forum. Jeszcze raz proszę o odblokowanie tego tematu. Przeanalizować wypowiedzi osób, które nabroiły, wydać ostrzeżenia i myślę, że polickie forum będzie również spostrzegane, jako obiektywne.