wczoraj znów powrzucali w kopertach espolowskie oferty, gdzie wyraźnie na Piłsudskiego w złożonym piśmie zaznaczyłam, że nie życzę sobie żadnych korespondencji i wrzutek ze strony espolu do mojej skrzynki. Akurat natkałam się na esplowskiego chłopca na posyłki, otworzyłam skrzynkę i kazałam mu to wyjąć.
Pan mi wytłumaczył, że jest super oferta.
Ja odpowiedziałam - człowiek musiałby być niespełna rozumu, gdyby wziął TV w espolu gdy może vectrę cyfrową wziąć.... a jeżeli chce jeszcze internet wziąć to paczki w vectrze są atrakcyjne - osobiście wolałabym popłacić te opłaty aktywacyjne i mieć dobrą kablówkę i net przy tym..... żeby nie było, że jestem akwizytorem vectry to powiem , że mam polsat cyfrowy i ampio, bo chce poobserwować ludzi jak im z vectra w paczkach będzie.
Ostatnio spytałam się tu na forum, jak się wiedzie espolowi po wejściu i ktoś zaraz odpowiedział, że dobrze....
Są dwa argumenty, że jest zacznie gorzej. Dobry produkt się nie musi tak często reklamować a dwa to, że tylko bezczelny operator może dawać pseudo ofertę na Police, wiedząc, że vectra jest o wiele lepsza. Wsadzając ofertę tę do skrzynki espol ma nadal nadzieję, że dużo niemyślących ludzi jest w Policach. My nie jesteśmy idiotami.
To jest odpowiedź do wczorajszej oferty espola, by nie było, że jestem przeciw espolowi, bo po prostu - no nie znam lepszego opetatora.....