1.nie ma takiego oprogramowania coby z dira 300 zrobić cpe a jak już sie to uda możesz pożegnać się z funkcją internetu bezprzewodowego i stabilnością działania usług...
Jeśli nie ma to trudno...
2.zonk87 ja prosiłbym cobyś nie wypowiadał się na temat na który sam piszesz że nie wiesz. Bo jak dla mnie to wygląda na nabijanie sobie liczby napisanych postów. A przy okazji obrażanie ludzi pracujących w Espolu jest naprawdę na niskim poziomie i nic nie wnosi do tematu tego forum....
A co ciebie w oczka kole?
Nie nabijam postów bo bym pisał wszędzie. Może sam nabijasz.
Może sam wnosisz coś nowego? Hmmm? Ciekawe.
Jeśli chcesz mnie obrazić to troche tobie nie wyszło.
4.Ubiegając następne pytania: brak usług na ulicy Wróblewskiego i Siedlecka który wystąpił z piątku na sobotę spowodowany był kradzieżą i pocięciem kabli światłowodowych na ulicy Wroblewskiego. Kable zostały wyrwane z instalacji ziemnej razem z zabezpieczającymi je rurami. Naprawa trwała od godziny 7 rano w sobotę do 4 rano w niedziele, kiedy ostatni z bloków otrzymał sygnał. To tak w temacie tych łosiów i niekompetentnych ludzi z Espolu którzy siedzą w deszczu i mrozie 20 godzin poświęcając czas który chcieli spędzić z rodzinami. Ciekawe co lariksi robiła w sobotę i niedziele? A tak poza tematem to lariksi to mężczyzna czy kobieta bo co post to inna forma osobowa...To jest pytanie retoryczne --- nie chce tego wiedzieć. Ludzie opanujcie się! Po co ta agresja? Espolowski chłopiec na posyłki...Przecież to jest brak szacunku do ludzi...
Widać kto jest z firmy...
Rozumiem że obrazić kogoś naprawde pr
óbujesz ale niestety mam swoje zdanie na temat Espola i mnie nie interesuje to że mogli siedzieć w domu.
Też mogę tak powiedzieć.
A jak lina wysokiego napięcia będzie przerwana to mamy czekać aż do poniedziałku?
Brednie totalne.
Ale dzięki za info mimo że nie w tym temacie.
I nie obraź się ale gdyby wszystko w tej firmie było tak jak na papierku to nikt by nie narzekał.
Są niestety rejony gdzie Espol nawala często.
Pozdrawiam
Ort. Pozdrawiam - Kuba