w końcu dziś dałam radę wejść do biura vectry. Więc...... pakiet platynowy cyfrowy + net 16Mb/s za 105 zł, w tym dekoder hd ( 40zł aktywacja dodatkowo płatna). Fajne zjawisko bo ludzie którzy już mają analogówke to od razu odbierają dekoder do domku, ja się pytam, jak długo trwa zamontowanie okablowania jeżeli ktoś jest nowy - pani odparła przynajmniej za 4 dni i pokazała mi na podłogę - a na niej w kwadracie 3m na 3m reklamówka przy reklamówce z dekoderem w środku - i to wszystko czeka na zamontowanie u samych nowych klientów a ludzi chętnych przybywa - dziś czekałam godzinę czasu, tylko by się o to zapytać. Także no nie ma sensu tkwić w polsacie cyfrowym na SD za 39zł i ampio 18 Mb/s za 60 zł. Chciałabym mieć paczkę za 105 zł i kablówka porządna będzie z HD i net 16Mb/s za tę cenę. Dekodery wolne jeszcze nie zakupione mają rozłożone wzdłuż całej ściany od wjazdu do spółdzielni na wysokość od dołu do parapetu na całej ścianie, także przygotowali się na Police porządnie. Pani stwierdziła, że to powinno nastąpić rok temu, ale lepiej teraz niż wcale. Ciekawe co myśli konkurencja, hehe:) jeżeli chodzi o internet to pani powiedziała, że jak do modemu podłącze router to to jak będę rozdzielał net to ich nie obchodzi......jest rozpoznawanie po MACu, ale w routerze robi się clona maca i na ile się to rozbije to ich to nie obchodzi...