Police i okolice > Trudne tematy
Menele na deptaku
demoskinos:
Smar na ławki to może nie być idealny pomysł, bo nikt już tam nie usiądzie smoła też odpada, na tą plagę nie ma sposobu, jak bym miał okazję i możliwość to raz dziennie gaz łzawiący może by im się odwidziało ewentualnie zebrać kilku chłopa i z nimi porozmawiać w odpowiedni sposób ]:->
mieszkaniec:
faktycznie te sztrucle to plaga, niedawno przysiadłem na jednej z ławek ze swoim dzieckiem, a tu po chwili śmierdziele zaczęli się kłócić i takie teksty leciały że musiałem śmierdziela opierdzielić że dziecko słucha jego słów, to zamknął morde na chwile, jeżeli w większości tylko te lumpy korzystają z tych ławek to rozmontować je w cholerę.
rbk:
--- Cytat: mieszkaniec w Kwietnia 25, 2014, 08:38:02 ---faktycznie te sztrucle to plaga, niedawno przysiadłem na jednej z ławek ze swoim dzieckiem, a tu po chwili śmierdziele zaczęli się kłócić i takie teksty leciały że musiałem śmierdziela opierdzielić że dziecko słucha jego słów, to zamknął morde na chwile, jeżeli w większości tylko te lumpy korzystają z tych ławek to rozmontować je w cholerę.
--- Koniec cytatu ---
Menele, a te tzw. gimbaza? lepsi są? przejść nie można, bez 'nabrania kultury'.
Jedyny ich plus, nie śmierdzą, chyba że fajkami.
krych:
Dzisiaj byłem świadkiem, strażnik miejski wypisywał kwit za straganik z nożykami,a parę metrów dalej menele pili gorzałę na ławkach
Król podziemia:
Chcesz ich pozbawić prawa do życia w przestrzeni publicznej tylko dlatego,że są na życiowym zakręcie,marginesie społecznym,lub podrażniają twoje nozdrza nieprzyjemnym zapachem-? Złóż wniosek wybuduj "getto" Zastanów się może nad tym jak im pomóc a nie szukaj rozwiązania za pomocą represji lub stygmatyzmu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej