Inne tematy > Kulinaria
Gdzie kupujecie owoce i warzywa dla niemowlaka.
Storczyk:
Kiedyś na Turzynie starym była żywność ekologiczna nie pryskana .Może są sklepy w Szczecinie bo w Policach nie słyszałam .Latem to mam panią która ma nie pryskane mniejsze ale smaczniejsze z własnej działki .W Warszawie teraz i targowisko i parę sklepów z ekologiczną żywnością u nas też pewnie jest w Szczecinie nie szukałam .Fakt że to inaczej smakuje nie ma co porównywać . :chef: Życie szczęścia w poszukiwaniach.
Daurel:
Nieraz można kupić od działkowiczów - kiedyś kupowaliśmy od pani starszej która sprzedawała na ryneczku ..... - bardzo zdrowe jedzenia były - nie narzekaliśmy na robaczywe Jabłka - w końcu nie pryskane chemią! TOJA dobrze, że dbasz o dzieci....
toja:
Dziękuje Wam serdecznie:)
Agga:
Mnie ten temat też interesuje, bo niedługo będę mamą:)
ona:
Toja a ,,Wiejskie życie,, na Przyjaźni?? Czasami można spotkać tam warzywa, ale nie daję sobie ręki uciąć czy faktycznie niepryskane.
A pan dobra rada kilka postów wyżej jak nie ma nic do powiedzenia w tym temacie to dzióbek z kubeł. Gerber ttaaa, zwłaszcza po tej aferze z MOM w składzie. Dziękuję bardzo...
A rada typu ,,zapytaj mamy czym cię karmiła,, też średnio trafna, w tamtych czasach zupełnie inna żywność była, nie taka naszprycowana chemią jak teraz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej