przeciwko PiS i przeciwko Gryfowi wiec wszystko jest jasne kim jesteście i o co i dlaczego "walczycie" POzdrawiam...
No właśnie! was nie wolno krytykować bo nosicie maski aniołów?Przykre,że uczniowie Białej dali się nabrać na waszą troskę o dobro szkoły podszytą dziwnymi układami biznesowymi.
Uczniom taka lekcja życia nie zaszkodzi. Dorosną i zrozumieją, że byli wykorzystywani w walce o prywatne interesy. Bardziej niż czarne marsze zapamiętają czarne listy, zbieranie podpisów poparcia in blanco i wyzywanie tych, którzy mieli odwagę zapytać, pod czym maja się podpisać.
Niektórzy zapamiętają też szkolną Wigilię, podczas której rozmawiali z nową dyrektor - a później się dowiedzieli, że rzekomo zostali z niej wyrzuceni. Jeszcze inni - zamieszanie ze zmianą wyboru przedmiotów na egzaminie gimnazjalnym wywołane przez "wychowawczynię", która chciała ich kosztem pokazać, że wicedyrektorka robi błędy.
Spokojnie. Ja też, gdy byłem uczniem, uważałem, że nauczyciel, który na lekcji przed całą klasą nadaje na dyrektora, to super gość, który traktuje nas jak dorosłych. Dopiero później zrozumiałem, że to był niekompetentny bałwan.
A ci uczniowie w większości już za cztery lata będą głosować.