Słabo szukałaś, mańkowa.
http://www.powiat.policki.bip.net.pl/?p=document&action=show&id=9243&bar_id=5786
Radny Sarnecki zrobił to, co powinien. Pominął wprawdzie kilka nazwisk bardziej zaprzyjaźnionych redaktorek i redaktorów, nie zapytał też o wypłaty z Białej, ale to jest do nadrobienia
Muszę Cię rozczarować Wykidajło.....szukanie i węszenie gdzie się da w poszukiwaniu skandali i haków na innych to nie jest ani moja bajka ani sens życia
To że takie dane zostały opublikowane to bardzo ładnie tylko szkoda że wcześniej nie przyszło Ci do głowy żeby się tym pochwalić
Nie uważasz ,że to bardzo znamienne ,że wszystkie osoby ,które pracowały dla Guździoła i Rybakiewicz ,pisały bądź w dalszym ciągu piszą paszkwile i niepochlebne artykuły na B.CH. ? Nie bądź śmieszny....braliście pieniądze za to że byliście najlepsi,najtańsi itp. w branży
No przecież nie wypada brać pieniędzy od powiatu i pisać coś przeciwko nim prawda? Jak się podpisuje umowę to się jest "na usługach" .... gdzie w grę wchodzą pieniądze i własny kawałek dupy tam kończy się moralność...
Kiedyś powiedziałeś ....że udowodnisz ,że obrońcy B.CH. nie bronią jej bezinteresownie....że mają w tym interes
Pokazałeś gdzie i jaki interes mieli ci,którzy ją atakowali a bronili "innych"
Ja nie potrafię ale mam nadzieję ,że ktoś umiejętnie wykorzysta podane przez Ciebie dokumenty żeby je rozpowszechnić i pokazać innym Waszą "bezstronność" i wątpliwy obiektywizm w sprawie.