Właśnie problem z tym ramem, niewiele zostaje.
Potrzebuję telefonu za powiedźmy 700-900zł.
Calami zbliżony może być do sgs+, jak będzie większy to trudno - przyzwyczaję się,
czyli te 4-5" może być. qHD i HD - to i to wchodzi w grę. Co do procków, im więcej tym lepiej, adekwatnie do baterii, aby chociaż ten jeden pełny dzień podziałał. Oczywiście z funkcją Dual sim.
Możesz takie hiciowy wypisać, właśnie jak zte, lenovo? coś jeszcze jest topowego na rynku bez brandu samsung/htc?
Ten ZTE mi pasuje, cena w granicy, parametry super, pozytywne recenzje, więc może i ja się na niego skuszę.
Drugi telefon, którego także muszę wymienić, to telefon do 600zł, bez dual sim, im mocniejszy tym lepiej w tej cenie, polecisz coś?
Jak z aktualizacjami softu do takich telefonów? są jakieś problemy? aktualizują je?
bo sgs+ to nie flagowy model samsuna i zapomnieli o aktualizacjach, rozwój się zatrzymał na andku 2.3.x.
Podejrzewam, że każdy telefon teraz, w tej cenie będzie szybszy niż sgs+.
Dzięki za info.
Dopiero teraz zauważyłem ten post
Jeśli chodzi o aktualizacje to żaden problem, powstało sporo custom roomów.
Jest kilka stabilnych cieszących się sporym uznaniem bazujących na 4.0 ICS jak i na 4.1 JB
A z tym tel do 600zl bez dual sim to 3ba będzie poszperać.
Najlepiej wziąć taki bazujacy na mt6589 - 4rdzeniowa tania wydajna jednostka z 1gb ramu. do tego 4-4,5" qHD wystarczy, i beterie 2000-2200mAh