http://allegro.pl/laptop-...3233933329.html
Co sądzicie o takim?
KrP- co prawda nie jestem specem od IT, ale zmykłym użytkownikiem. Co do Vostro mogę parę słów napisać. Właśnie za radą "ciągle głodnego kroliczka" kupiłem ok 2 lat temu Vostro dla żony. Na pewno na plus jest niezawodność- przez te ponad 2 lata nic z komputerem nie musiełem robić- więc gwarancja praktycznie nie była potrzebna (tfu tfu). Jedyny mankament techniczny- zasilacze się psują (zarówno żonie jak i dla takiego samego modelu lapka w pracy musieliśmy po ok 1-1,5 roku wymienić zasilacz).
Ja jadnak dostzegam mały drobiazg w ergonomi, na który zwracam uwagę jesli dużo siedzisz przy kompie. Mianowicie nie wiem, czy we wszystkich modelach tego Della jest ostra dolna krawędź (zewnętrzna za padem) pododująca, że przy dłuższym pisaniu na klawiaturze dokucza ból nadgarstów i wewnętrznej częsci dłoni. Nie wiem, czy to dobrze opisałem, jednak chodzi o to, że po prostu dla długopisaczy najnormalniej w świecie ten model laptopa dokucza swoim użytkownikom. Więc zanim się zdecydujesz dopytaj się o ta kwestię dokładniej "głodnego króliczka" a najlepiej poproś go by dał Ci do potestowania takiego lapka:)
Pozdrawiam