Temat to lepiej trzeba zamknąć wiecie. Przecież kaskada wie wszystko najlepiej. Daje tylko na tacę bo tam nie ma żadnego marnotrawstwa, defraudacji i raporty są bardzo ale to bardzo czytelne :lol2:
Ona wszystko wie najlepiej. Będzie tak jak w temacie kościół/żłobek. Pewnie za to tak jak wtedy na pw napisze mi że mam diabła pod skórą i nie kocham męża. To tak na marginesie.. Nie zacytuję bo zastrzegła sobie prawa, że nie mogę tego co napisała nigdzie użyć. :devil:
Tak, tak. Wierzcie mi. Dostałam taki pocisk, że koń by się uśmiał. Jestem niewierząca i zła do szpiku kości. Ten pocisk za wszystko złe co napisałam o kościele i żłobku.
Taki człowiek to właśnie największy marnotrawca. Cennego czasu.
Wracając do WOŚP. Mam w tyle ile kradną i czy to robią czy nie. Coś jednak dobrego po nich zostaje. Moje dziecko skorzystało po urodzeniu ze sprzętu orkiestry ( chodziło o badanie słuchu) i mamy na to certyfikat w książeczce. Cel jest bardzo szczytny. Żadne inne fundacje jakieś nie robią takich akcji by każdy kto chce mógł w nich uczestniczyć. Smsy są dla niektórych za drogie a tu można na upartego wrzucić grosik. Ziarnko do ziarnka. Państwo nigdy nie ma kasy żeby zakupić sprzęt czy zrobić cokolwiek dla chorych. Rzuca im raczej kłody pod nogi jakimiś limitami i półrocznymi kolejkami do specjalistów. Co by było gdyby nie orkiestrowy sprzęt i po pół roku oczekiwania nie było by na czym się badać.
Z resztą nie ma co się rozwodzić nad tematem.
Jak mogę wspomagam orkiestrę. Jestem potencjalnym dawcą szpiku i czy to ważne ile kasy ktos na tym zgarnie? Nie bo ważne jest żeby komuś uratować życie.
No cóż ale zawsze znajdzie się ktoś... Na tym forum zwykle to ta sama osoba.
Tak nawiasem
Mamy tu jakiegoś prawnika? Proszę na pw bo aż mnie korci żeby ominąć ha ! ha! prawa autorskie jednej pani.
Wyznawcy biznesmena z Torunia będą toczyć pianę
Wyznawcy. Trafne i mnie rozbawiło.