Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Połowinki licealistów  (Przeczytany 15468 razy)

borys

• Gość
[Police] Połowinki licealistów
« Odpowiedź #15 dnia: Października 31, 2010, 13:11:17 »
200 piszesz bzdury. Ja tam przyszedłem po drugiej. Nie bylem zaproszony i mogłem wejść bez problemu . Musiałem tylko zapłacić ochroniarzowi za bilet 15 zł. A na barze kupowali wszyscy, którzy chcieli. Niektórych znam i nie byli pełnoletni. Mi to nie przeszkadza. Każdy robi co chce.

Offline Marcin069

• Gaduła
« Odpowiedź #16 dnia: Października 31, 2010, 13:45:53 »
Cytat: "borys"
200 piszesz bzdury. Ja tam przyszedłem po drugiej. Nie bylem zaproszony i mogłem wejść bez problemu . Musiałem tylko zapłacić ochroniarzowi za bilet 15 zł. A na barze kupowali wszyscy, którzy chcieli. Niektórych znam i nie byli pełnoletni. Mi to nie przeszkadza. Każdy robi co chce.

To sobie ochroniarz 15 zł dorobił, o 2 już wszyscy pijani byli, więc nikt już na to nie patrzył czy dana osoba jest zaproszona...

2OO

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Października 31, 2010, 23:58:00 »
Cytat: "borys"

po 1. nie 200 tylko 2OO
po 2. byłem tylko do 00:00 więc nie wiem co się działo później,
alkohol widziałem jak kupowali tylko CI, którzy mieli 18.
Wejście było z biletami, które można było nabyć w szkole, jeżeli ktoś z imprezy życzył sobie Twojej obecności :)
tyle w temacie :)

boniek

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 01, 2010, 12:46:55 »
gośka, weź może chowaj swoje dziecko w szafie do 21 roku życia, jak z obywateli naszego pięknego miasta, którym do pełnoletności brakuje parę miesięcy, robisz co najmniej 1. gimnazjalistów.
napewno towarzyski wyrośnie z niego człowiek, jak się nawet na dyskotece pobawić nie może.
raz na jakiś czas młody człowiek musi się wyszumieć :razz:

no ale to jest tylko moje zdanie...
pozdrawiam serdecznie!

Offline streetfighter

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 01, 2010, 14:44:19 »
dokładnieboniek, ma racje zamknij dziecko w szafie i nie wypuszczaj go w zime bez szalika i czapki bo zmarznie. Moim zdaniem jak ktos potrafi pic alkohol z kulturą to nie musi miec 18 lat. przypomnijmy sobie czasy swojej młodości większość z nas robiło tak samo! Bardzo dobrze niech korzystają z życia a nie siedzą w ciepłym.

Johny

• Gość
Re: Połowinki licealistów
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 02, 2010, 22:35:57 »
szkoda gadać co tu za ludzie bzdury piszą

Nie podkreślamy ani nie boldujemy w całości postów. Pozdrawiam - Kuba

boniek

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 10, 2010, 18:05:34 »
gośka!!!
za parę godzin zaczynają się drugie połowinki, ale tym razem pamiętaj, żeby tego wieczoru, nie wypuszczać swojego dziecka z domu!!!!!!!!! haha :lol2: