Jak można czekać z oceną, krytyką i trwałością pracy, która już w tym momencie jest spartaczona? Skoro już teraz jest tragicznie to chyba w magiczny sposób, samo z siebie to się nie poprawi?
Jeżeli nie zrobiono tego odcinka porządnie, tylko zastosowano własnie "taki sposób", to pewnie zdecydowała o tym ilość kasy przeznaczonej na remont tego odcinka. Pewnie, ze bym wolał aby zrobiono wszystko prawidłowo(chociazby tak jak Wyszyńskiego i Piaskowa). Ale jestem prawie pewien, ze to kasa zadecydowała o wyborze takiej lichej technologii. I zgadzam się z Kilofownikownią, ze jest odrobinę lepiej niz było przed remontem.
Oceniać chcę zrobienie remontu w tej dziwacznej technologii, stąd potrzeba odrobiny czasu na sprawdzenie tej nawierzchni w róznych warunkach pogodowych. Nie oczekuję, ze się wygładzi, tylko chce zobaczyć czy nie spłynie z pierwszym deszczem albo nie stopi się w pierwszym upale.
PS - Królu Podziemia - pokazałes nam rozstrzygnięcie przetargu na naprawy cząstkowe dróg powiatowych. Czy omawiany tu remont ul. Piłsudskiego wchodził w zakres wspomnianego przetargu, tego nie wiem.