Inne tematy > Zwierzęta

psi wybieg

<< < (2/3) > >>

ravs:
MÓJ WYBIEG:

ravs:
Spacerem na wybieg

https://www.youtube.com/watch?v=6Lh8P2EnAzA

MANIEK M5:

--- Cytat: Wojtek Dudek w Kwietnia 04, 2012, 09:35:37 ---
--- Cytat: piotrek11 ---co myślicie o psi wybiegu ?
--- Koniec cytatu ---
W programie wyborczym Polic XXI takowy punkt się znajduje - Rozdz. III pkt 6 Niestety! Nie został wystarczająco przychylnie potraktowany przez wyborców. Podobnie zresztą jak i uporządkowanie problemu zwierzęcych odchodów!

--- Koniec cytatu ---
jaka żenada.Maja pretensję że psy srają na trawie i tworzą tu na forum poematy w sprawie kup a jak dało by się w końcu rozwiązać problem to przychylności nie ma.

Zając23:
Myślę, że  przychylność  do tego pomysłu a właściwie jej brak wynika z niedoinformowania  co taki wybieg może  dać  dobrego. Ostatnio z  grupą wielbicieli  czworonogów  dyskutowaliśmy na  temat wybiegu w Policach i nawet  zastanawiamy się czy nie pomyśleć o jakiejś petycji. Taki wybieg  to  fajna sprawa dla psów ale  również chyba najlepsza forma  nauki sprzątania  po nich dla  właścicieli. Może  wypowie się Pan Grzegorz  Ufniarz czy  są jakieś plany  odnośnie  stworzenia wybiegu ?  Wiem, że Pan zajmuję się  tematami psów w  naszej gminie

grzegorz.ufniarz:
Jutro na moim blogu, który prowadzę na portalu dziennikpolicki.pl pojawi się wpis o budżecie obywatelskim i o moich planach w związku z nim. A plany te dotyczą złożenia do BO projektu dotyczącego urządzenia kilku wybiegów dla psów na terenie miasta. Mam już 6 lokalizacji, jestem na etapie sprawdzania, czy te lokalizacje będą zgodne z warunkami Budżetu Obywatelskiego.
Skoro jest grupa, która żywo dyskutuje na ten temat, to zbiegają się nasze pomysły, co mnie cieszy.
Proszę o kontakt na priv poprzez moją stronę internetową. Potrzebuję konsultacji z "psiarzami" dotyczącymi lokalizacji psich wybiegów na terenie osiedli Bogusława i Anny Jagiellonki.
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej