Inne tematy > Zwierzęta
psi wybieg
ravs:
MÓJ WYBIEG:
ravs:
Spacerem na wybieg
https://www.youtube.com/watch?v=6Lh8P2EnAzA
MANIEK M5:
--- Cytat: Wojtek Dudek w Kwietnia 04, 2012, 09:35:37 ---
--- Cytat: piotrek11 ---co myślicie o psi wybiegu ?
--- Koniec cytatu ---
W programie wyborczym Polic XXI takowy punkt się znajduje - Rozdz. III pkt 6 Niestety! Nie został wystarczająco przychylnie potraktowany przez wyborców. Podobnie zresztą jak i uporządkowanie problemu zwierzęcych odchodów!
--- Koniec cytatu ---
jaka żenada.Maja pretensję że psy srają na trawie i tworzą tu na forum poematy w sprawie kup a jak dało by się w końcu rozwiązać problem to przychylności nie ma.
Zając23:
Myślę, że przychylność do tego pomysłu a właściwie jej brak wynika z niedoinformowania co taki wybieg może dać dobrego. Ostatnio z grupą wielbicieli czworonogów dyskutowaliśmy na temat wybiegu w Policach i nawet zastanawiamy się czy nie pomyśleć o jakiejś petycji. Taki wybieg to fajna sprawa dla psów ale również chyba najlepsza forma nauki sprzątania po nich dla właścicieli. Może wypowie się Pan Grzegorz Ufniarz czy są jakieś plany odnośnie stworzenia wybiegu ? Wiem, że Pan zajmuję się tematami psów w naszej gminie
grzegorz.ufniarz:
Jutro na moim blogu, który prowadzę na portalu dziennikpolicki.pl pojawi się wpis o budżecie obywatelskim i o moich planach w związku z nim. A plany te dotyczą złożenia do BO projektu dotyczącego urządzenia kilku wybiegów dla psów na terenie miasta. Mam już 6 lokalizacji, jestem na etapie sprawdzania, czy te lokalizacje będą zgodne z warunkami Budżetu Obywatelskiego.
Skoro jest grupa, która żywo dyskutuje na ten temat, to zbiegają się nasze pomysły, co mnie cieszy.
Proszę o kontakt na priv poprzez moją stronę internetową. Potrzebuję konsultacji z "psiarzami" dotyczącymi lokalizacji psich wybiegów na terenie osiedli Bogusława i Anny Jagiellonki.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej