Inne tematy > Strefa kobiet
Dobór biustonoszy
tatankas:
--- Cytat: "wenus" ---Problem nie leży w wymierzaniu tylko w ....... ( chwila niecierpliwości :0) PRODUCENCIE .
Nie dziw się kochana ,ponieważ każdy z producentów ma własny wymiar "C"
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie,na 20 staników w moim rozmiarze,może jeden pasuje mi w budowie,że w nim czuję się dobrze,ten sam rozmiar,ale miski mogą być za płaskie,albo za bardzo spiczaste(tego nienawidzę).Może być miseczka za bardzo zabudowana,albo za mało.Mogą ramiączka być inaczej z przodu uszyte i za bardo wchodzić pod ramiona,albo po prostu obwód za duży lub za mały,a miseczki tej samej wielkości.Możliwości jest bardzo wiele i piszę to wszystko,bo z wszystkimi tymi możliwościami się spotkałam,nawet w firmowym sklepie Triumpha .Niestety aby dobrze dobrać stanik musisz się namierzyć.
--- Cytat: "Kuba" ---Dlatego zero tolerancji dla lenistwa
--- Koniec cytatu ---
A ja napiszę zero tolerancji dla bezczelności,wyśmiewania się i braku kultury ;)
Vitao:
Kochane Panie :) Uwierzcie, że przymierzyłam nie jeden stanik, w niejednym sklepie, wiem co jest na rzeczy, nie musicie mi dawać rad na temat producentów i ich rozmiarówek :) Przerabiam ten temat od paru dobrych lat. A, że z asortymentu i wciskaniu "tego co jest" nie byłam zadowolona, no to wybaczcie :) Myślę, że właścicielka trafiła celnie z takim sklepem i oczywiście życzę powodzenia, a Paniom udanych zakupów biustonoszowych :)
agnieszka.k:
Chyba jeszcze się nie urodził taki co by wszystkim dogodził. Każda z nas ma inny biust i na każdy trzeba patrzeć indywidualnie. Widocznie na Pani biust nic nie było co by Pani odpowiadało. Ja też byłam w tym sklepie i także było ciężko z doborem, ale indywidualne i miłe podejście sprzedawczyni sprawiło że znalazłam biustonosze dla siebie. Rozmiarówka jest naprawdę imponująca bo mają miseczki aż do K!!!
Biustonosz może być dobry pod względem doboru, natomiast to my mamy się dobrze czuć i od nas zależy jakiego wyboru dokonamy. Widocznie biustonosze które były w sklepie Pani nie odpowiadały pod względem fasonu a nie dobranego rozmiaru. Ale każdy ma swoje zdanie.
Ja i moje koleżanki bylyśmy w tym sklepie i bardzo polecamy wszystkim Paniom.
hemera:
--- Cytat: "agnieszka.k" ---Witajcie . czy jest w Policach jakiś sklep z porządną bielizną? Mam durzy biust i chciałabym dobrać porządny biustonosz w dobraj cenie.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
witaj co dla Ciebie jest dobra cena ??
bo jak za 12-50zł to raczej będzie ciężko znaleźć przy takich wymaganiach :)
agnieszka.k:
do 80 zł. I w takiej cenie znalazłam. Okazuje się że jednak można.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej