Inne tematy > Strefa kobiet
Dobór biustonoszy
pazurkowa90:
--- Cytat: "Ziomek" ---Kup sobie od razu "DURZY" słownik:)
--- Koniec cytatu ---
heheh :)
tatankas:
--- Cytat: "Ziomek" ---Kup sobie od razu "DURZY" słownik:)
--- Koniec cytatu ---
Nic w tym śmiesznego,może dziewczyna ma dysgrafię,niestety moja córka ma(jak połowa rodziny) i wiem,że nie jest to miłe,jak się z ciebie wyśmiewają.Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz.Po drugie ,to nie temat-wyśmiewajmy się z tego,jak inni piszą,kultury troszeczkę,11 postów napisane i znawca ortografii na forum :ble:
Kuba:
--- Cytat: "tatankas" ---Nic w tym śmiesznego,może dziewczyna ma dysgrafię,niestety moja córka ma(jak połowa rodziny) i wiem,że nie jest to miłe,jak się z ciebie wyśmiewają.Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz.Po drugie ,to nie temat-wyśmiewajmy się z tego,jak inni piszą,kultury troszeczkę,11 postów napisane i znawca ortografii na forum
--- Koniec cytatu ---
Mnie te wszystkie dys- guzik obchodzą. Obecnie wszystkie popularne przeglądarki oferują sprawdzanie pisowni, a jak ktoś ma jakieś stare wersje to wystarczą 3 sekundy i można sprawdzić pisownię w Wordzie. Dlatego zero tolerancji dla lenistwa. Koniec OT.
Vitao:
Odnośnie tego nowego sklepu z "durzymi" tfu dużymi ;) rozmiarami to nie jestem zachwycona. Mam dość spory i trudny biust, i myślałam, że znajdę na miejscu, w Policach, coś dla siebie. Ale Pani sprzedawczyni coś nie bardzo potrafiła mi pomóc, zaczynając od wymierzenia ... Na odwal się, miarą to ja potrafię w domu. Dawanie mi do przymierzania staników od C do G - po prostu tego co wisiało na wieszakach, to niezbyt dobra wizytówka. I wmawianie klientowi, że "tak ma być", jak gołym okiem widać, że się wylewa tu i ówdzie... Fajnie, że powstał taki sklep, ale właścicielowi proponuję troszkę lepiej poznać temat "biustów" i powodzenia !!!
wenus:
Nie JEDNA z Nas jest moądrzejsza Od ...... ( nie powiem czego ) . Sama wiem jak to jest z tym C do G , Problem nie leży w wymierzaniu tylko w ....... ( chwila niecierpliwości :0) PRODUCENCIE .
Nie dziw się kochana ,ponieważ każdy z producentów ma własny wymiar "C" , jeżeli ktoś ma wielu producentów - to tu zaczyna się zagwostka - Ja już się tym nie przejmuje , zakładam i mam się dobrze Czuć :))) a poza tym każda z Nas lubi INACZEJ "wyglądać" - więc jedno- to co Ci proponują ( i MOGĄ miec racje ) , a 2 - to to jak TY chcesz się czuc . Prawde mówiąc jeszcze nie byłam w TYM sklepie , ale przy najbliższej okazji chętnie Sprawdzę co jest "GRANE" ............
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej