Inne tematy > Strefa kobiet
Dobór biustonoszy
agnieszka.k:
Witajcie . czy jest w Policach jakiś sklep z porządną bielizną? Mam durzy biust i chciałabym dobrać porządny biustonosz w dobraj cenie.
Pozdrawiam
tatankas:
Oj niestety jeżeli chodzi o dobre duże biustonosze to możesz się w Policach pożegnać ze znalezieniem takiego sklepu,tu duży biust = duży obwód,chińszczyzny pełno na rynku.Jeżeli obwód 80 to max miseczka D,możesz zajechać do mojej znajomej na stare Police-ulica obok Rycerskiej na której jest apteka,sklep z bielizną-tam są czasami dobre staniki i będziesz przymierzać,puki ci coś nie przypasuje ;)Panie bardzo miłe :)
--- Cytat: "Dr.Kafar" ---Sklep z porządną bielizną zapewne jest. Jakby co, służę pomocą w doborze cyckonosza :devil:
--- Koniec cytatu ---
To wcale nie śmieszne Dr.Kafar-staników z miseczkami A,B,C jest od groma,ale jeżeli się ma miseczkę D,DD,E lub F to tylko firmowe staniki,gdzie cena nie mniejsza niż 100zł,a dobry stanik to bardzo ważna rzecz dla kobiety,a jak już ktoś z dużym biustem,ale w obwodzie pod biustem mniej niż 85cm to graniczy z cudem,żeby stanik dostać.
Niedługo tym z dużym biustem zostanie nosić dwa berety połączone gumką.Faceci lubią jak babki większy biust mają,ale gdy się o tak ważną rzecz dziewczyna pyta,to wyśmiewają.Nie ma w tym nic śmiesznego :ass:
m.:
rzeczywiście, na Rycerskiej można coś trafić :)
Lilly:
Na ul. Pilsudskiego ( przy rondzie )w ciagu nowo wybudowanych budynkow, na pierwszym pietrze jest nowy sklepik, maja sliczna bielizne rowniez na duze i bardzo duze biusty. Obsluga rewelacja. Pani zmierzy co trzeba i dobiera staniczki, pasuja jak ulal. Ceny tez nie zwalaja z nog. Polecam.
agnieszka.k:
Byłam w tym sklepiku. Rewelacja. Czegoś takiego brakowalo w Policach. Bardziej to jest butik, Pani mierzy dobiera. Po zakupie zostalam poczęstowana kawą. Ceny też są super. Kupiłam dwa biustonosze, a w Szczecinie za tą cenę miałabym jeden. Dodatkowo jeden Pani mi zamówiła i miałam po dwóch dniach. Oczywiście żadna chińszczyzna..... Pierwszy i jedyny jak na razie taki sklep w Policach. Rewelacyjna obsługa. Bardzo polecam wszystkim Paniom.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej