Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 8463536 razy)

Offline An_na

• Weteran
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #19185 dnia: Lutego 20, 2025, 12:31:35 »
W pakiecie Lux Med jedt program swoboda leczenia. Czyli jak jest za dlugi termin oczekiwania to można isc prywatnie, na stronie lux med wypelnia się formularz i zwracają koszty do określonej wysokości.

Offline DominikDolnoślązak

• Gaduła
« Odpowiedź #19186 dnia: Lutego 20, 2025, 14:29:50 »
Jak boli teoją  znajomą serce to wolałbym już wydać na wszystko co konieczne nawet i 1000 zł (obstawiam wizyta, usg serca i holter EKG co łącznie i tak wyjdzie poniżej 1000 zł) niż czekać przez rok w stresie i niepokoju co mi jest i czy do tego momentu dożyję, albo choroba na tyle się rozwinie, że nie będzie jak już leczyć.

Myślisz że Ola da sobie to przetłumaczyć?
Na inne rzeczy ledwo udało mi się ją namówić, a leczenie u niej to: "jakoś to będzie"...
Tak myślą niektóre 30 latki teraz.
Ona jest w Polvicie niestety...
Czyli półtora roku czekania.... 
Dominik Dolnoślązak

Offline Kokoszko

• Stały bywalec
« Odpowiedź #19187 dnia: Lutego 20, 2025, 16:09:10 »
Pani Tarocinska startuje w wyborach. Ciekawe jaka będzie konkurencja
To już wiadomo na kogo głosujesz 🤣🤣

Post Merge: [time]Lutego 19, 2025, 18:56:28 [/time]
Ludzie pracujący na zakladach zastanówcie się dwa razy zanim dodasz głos na wyborach, o ile jeden z drugim pójdziesz? A jak nie idziesz to nie marudź że czemu tak a nie inaczej przecież było można... !!!
TYLKO LUDZIE ZMIANOWI MOGĄ ZMIENIĆ NA LEPSZE TEN ZAKLAD... nie prezes czy jakaś tam inna osoba które lewe wybory wygra... TYLKO MY ZMIANIOWI... zastanowić się dogłębnie...
Popatrz, nie trafiłeś. Nie glosuje, bo nie mogę. Nie jestem pracownikiem ZCH.
To nie udzielaj się na tym forum.. bo to forum zakładowe... A z tego co piszesz to piszesz farmazony i głupoty... Żegnam ozięble

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19188 dnia: Lutego 20, 2025, 18:14:32 »
Pani Tarocinska startuje w wyborach. Ciekawe jaka będzie konkurencja
To już wiadomo na kogo głosujesz 🤣🤣

Post Merge: [time]Lutego 19, 2025, 18:56:28 [/time]
Ludzie pracujący na zakladach zastanówcie się dwa razy zanim dodasz głos na wyborach, o ile jeden z drugim pójdziesz? A jak nie idziesz to nie marudź że czemu tak a nie inaczej przecież było można... !!!
TYLKO LUDZIE ZMIANOWI MOGĄ ZMIENIĆ NA LEPSZE TEN ZAKLAD... nie prezes czy jakaś tam inna osoba które lewe wybory wygra... TYLKO MY ZMIANIOWI... zastanowić się dogłębnie...
Popatrz, nie trafiłeś. Nie glosuje, bo nie mogę. Nie jestem pracownikiem ZCH.
To nie udzielaj się na tym forum.. bo to forum zakładowe... A z tego co piszesz to piszesz farmazony i głupoty... Żegnam ozięble
Mowisz, ze forum "police.info.pl" to forum zakladowe? To jestes glupszy niz myslalem.

Pomijajac juz, ze nie bedziesz mi mowil co mam robic. I gdzie te farmazony i glupoty? ;)

Offline polo

• Gaduła
« Odpowiedź #19189 dnia: Lutego 20, 2025, 19:22:45 »
@kokoszko nie gadaj z rasowym ... rasowy anonimowo pompuje swoje  małe ego ... z tego co wiem miał ciękie dziećinstwo

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #19190 dnia: Lutego 20, 2025, 20:02:51 »
Idę po popcorn  8)

Offline Kokoszko

• Stały bywalec
« Odpowiedź #19191 dnia: Lutego 20, 2025, 21:17:54 »
@kokoszko nie gadaj z rasowym ... rasowy anonimowo pompuje swoje  małe ego ... z tego co wiem miał ciękie dziećinstwo
No na to wychodzi👍🤣🤣

Offline Jan z nerką

• VIP

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19193 dnia: Lutego 20, 2025, 21:54:03 »
Chlopy sie spruly bo chcialem wywolac jakakolwiek merytoryczna dyskusje na martwym forum na temat wyborow od ktorych moga zalezec ich leniwe dupy i np. system 5BOP xDDDDDDDDDDDDD Nie moge sie doczekac az bedzie 4 bop, mam nadzieje ze DEtonator ma duzo popcornu xD

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #19194 dnia: Lutego 21, 2025, 10:10:38 »
Chlopy sie spruly bo chcialem wywolac jakakolwiek merytoryczna dyskusje na martwym forum na temat wyborow od ktorych moga zalezec ich leniwe dupy i np. system 5BOP xDDDDDDDDDDDDD Nie moge sie doczekac az bedzie 4 bop, mam nadzieje ze DEtonator ma duzo popcornu xD
5bop zostaje do końca roku na pewno , fundusz socjalny podpisany nie jest aż tak źle..
Niby Ci najmniej zarabiający mają dostać podwyżkę

Offline Kokoszko

• Stały bywalec
« Odpowiedź #19195 dnia: Lutego 21, 2025, 12:32:10 »
5bop zostaje do końca roku na pewno , fundusz socjalny podpisany nie jest aż tak źle..
Tak to prawda... A te psełdo pracownicy wiadomo o których chodzi.. więcej wiedzą niż sami pracownicy i walą kłamstwa jak ich mamo... A poczekamy zobaczymy jak im będą tyłki się trzensly jak w nowej pracy będą i dobierac i dobierać do d....🤣🤣🤣🤣

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19196 dnia: Lutego 21, 2025, 15:55:00 »
Tak to prawda... A te psełdo pracownicy wiadomo o których chodzi.. więcej wiedzą niż sami pracownicy i walą kłamstwa jak ich mamo... A poczekamy zobaczymy jak im będą tyłki się trzensly jak w nowej pracy będą i dobierac i dobierać do d....🤣🤣🤣🤣
A po polsku?