Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 8188975 razy)

Offline Samsonowicz

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #18960 dnia: Grudnia 12, 2024, 17:18:10 »
Gamonie to wy jesteście  , poczytaj jeden z drugim ten artykuł.  Baju baj i lecimy na szczecin
https://www.wnp.pl/chemia/fatalne-wiesci-dla-azotow-i-anwilu-rosja-zdecydowala,895585.html

Offline peter

• Gaduła
« Odpowiedź #18961 dnia: Grudnia 12, 2024, 17:50:59 »
To teraz amoniak i mocznik na pewno nie uruchomią.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #18962 dnia: Grudnia 12, 2024, 18:34:42 »
Jak zch. Police padną.  Ciekawe co zrobią kierownicy, starsi mistrzowie, mistrzowie i brygadzisci? Cisnęli ludzi , a teraz może , zwykły pracownik bedzie im cisnąć np. W biedronce. 

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #18963 dnia: Grudnia 12, 2024, 18:39:16 »
Jak zch. Police padną.  Ciekawe co zrobią kierownicy, starsi mistrzowie, mistrzowie i brygadzisci? Cisnęli ludzi , a teraz może , zwykły pracownik bedzie im cisnąć np. W biedronce. 
Nie każdy cisnął i nie każdy skończy w biedronce, paru ogarniętych co coś umieją oprócz wciskania guzików jeszcze jest. Najgorzej mają ludzie 50+, bo takich nikt nie przyjmie, chyba że mają jakieś naprawdę kozackie umiejętności. Ale jeżeli mają, to już ich nie ma na zakładach xD

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #18964 dnia: Grudnia 12, 2024, 18:47:31 »
Czyli ja . Ale widzę jak to się dzieję.  Nie ma zakładów. I pójdą za najniższa cwaniacy. I co teraz zrobią?

Offline Arkona

• Gaduła
« Odpowiedź #18965 dnia: Grudnia 13, 2024, 18:37:05 »
Zakłady padną, zakłady padną, zakłady padną, ktoś w końcu trafi, z tym padaniem. Jak Jehowi z końcem świata i Jasnowidz Jackowski z tym, że Polacy do Rumunii uciekną :D
C19 wybuchło, 4bop już było pewne według zakładowych filozofów...
Sytuacja, fakt, że tak beznadziejna nigdy nie była, ale wasze narzekanie nic w tym nie zmienia. Wręcz przeciwnie, zamiast się trzymać razem, lepiej komuś doj... kiedyś ludzie jakoś lepiej żyli, mieli jednego wroga-władzę, dziś to jakieś takie to pierd.... wszystko.

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #18966 dnia: Grudnia 13, 2024, 18:52:57 »
Nie wiem na ile to prawda ale ponoć zaklady kupiły 10 tys. Ton polidapu . Nie długo ma być statek. I mamy pakować w nasze worki i sprzedawać jako własny produkt.

Offline Qba99

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #18967 dnia: Grudnia 13, 2024, 19:02:27 »
Byłem ciekaw ile czasu minie kiedy ta wiadomość wyjdzie w końcu na światło dzienne. To co, kiedy blokowanie Portu Morskiego w Policach wraz z pikietą i sztandarami tak jak to było w Szczecinie? Czy może tym razem to się nie liczy bo teraz Zakłady będą przepakowywać dla siebie?

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #18968 dnia: Grudnia 13, 2024, 23:43:01 »
Ja słyszałem takie plotki. A czy to do końca prawda nie wiem . Niech Pani Ania sue wypowie.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 14, 2024, 00:00:55 wysłana przez Samsonowicz »

Offline Anonin

• Nowicjusz
  • *
  • Aparatowy 1
« Odpowiedź #18969 dnia: Grudnia 14, 2024, 08:59:00 »
Witam lepiej sprowadzać nawozy z Rosji i Białorusi w dużych ilościach do naszego portu. Przepakować w nasze worki pod naszą marką i sprzedawać czysty zysk. Produkcja przy tych wszystkich haraczach jest nie opłacalna. Nasi rządzący to osoby z przypadku bez wiedzy z powołania politycznego. Nawet w Rosji potrafią pomagać swoim firmą a u nas.. ..... Szkoda komentować wszystko upada.. Zero działania oczekiwanie chyba aż wszystko upadnie..

Offline Policzanin_2

• Gaduła
« Odpowiedź #18970 dnia: Grudnia 14, 2024, 09:23:45 »
Też słyszałem o tym nawozie. Mają wywieźć sól z magazynu 205 i tam sypać nawóz.

Offline Wodnik Szuwarek

• Gaduła
« Odpowiedź #18971 dnia: Grudnia 14, 2024, 11:30:39 »
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/tarnow/zaklady-azotowe-w-tarnowie-pracujcie-dluzej-pracownicy-rozwazamy-strajk
Tam to prezes wie jak zadbać o pracowników😉🤣 Niewolnictwo pełną gębą. Podoba mi się to jak są traktowani ludzie którzy zagłosowali właśnie za takimi osobami jak prezes Tarnowa . Może w końcu do baranów dotrze,że dla tej władzy jesteście kupa gówna ,która ma zapierdalać na to ,żeby im żyło się wybornie.

Offline Policzanin_2

• Gaduła
« Odpowiedź #18972 dnia: Grudnia 14, 2024, 12:41:21 »
Usmiech pojawią się na mojej twarzy,po takich wiadomościach haha.

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #18973 dnia: Grudnia 14, 2024, 12:45:39 »
Uśmiechajmy się, mamy pieniądze z KPO, premiera sprawczego na salonach europejskich, tęczowe piątki i 6457 komisji, które nic nie wyjaśnią.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #18974 dnia: Grudnia 14, 2024, 14:51:57 »
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/tarnow/zaklady-azotowe-w-tarnowie-pracujcie-dluzej-pracownicy-rozwazamy-strajk
Tam to prezes wie jak zadbać o pracowników😉🤣 Niewolnictwo pełną gębą. Podoba mi się to jak są traktowani ludzie którzy zagłosowali właśnie za takimi osobami jak prezes Tarnowa . Może w końcu do baranów dotrze,że dla tej władzy jesteście kupa gówna ,która ma zapierdalać na to ,żeby im żyło się wybornie.
A to nie jest tak, że w Policach zlikwidowali DW i już nie pracuje się mniej?

No i ja głosowałem na KO (nie z czystym sumieniem, żeby nie było) i mi się żyje dużo lepiej niż rok temu.

No ale mi się chce uczyć i pracować xD