Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 7985501 razy)

Offline Jan z nerką

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #18795 dnia: Października 31, 2024, 11:44:03 »
Uczcie się niemieckiego hymnu, skoro bolał was polski.

Offline Wodnik Szuwarek

• Gaduła
« Odpowiedź #18796 dnia: Października 31, 2024, 14:34:02 »
Uczcie się niemieckiego hymnu, skoro bolał was polski.

Jakby ktoś z wyznawców rudego potrzebował to podrzucam 😉🤣http://www.niemiecki.slowka.pl/piosenki,hymn-niemiec-das-lied-der-deutschen,m,1011.html

Offline hdmi

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #18797 dnia: Października 31, 2024, 19:12:22 »
A może zamiast płacić GAPS to płaćmy pracownikom instalacji za wymianę elementów tras , wentylatorów, ustawiania taśmociągów. To nie są lekkie prace ślusarskie ale były by wykonane szybciej .My im płacimy grubą kasę za nadgodziny a pracujemy na zmiany . Może pora płacić własnym pracownikom .

Offline lolek

• Gaduła
« Odpowiedź #18798 dnia: Października 31, 2024, 19:26:55 »
Masz uprawnienia, narzędzia to wymieniaj,  zrób sobie jeszcze uprawniania SEP, i pracuj na rozdzielniach wysokiego napięcia,  wymieniaj zawory łącznie z kalibracją,  możesz jeszcze przygotowywać miejsca pracy dla elektryków.
Super pomysł. Do boju.

Offline kier

• Gaduła
« Odpowiedź #18799 dnia: Października 31, 2024, 20:37:38 »
A może zamiast płacić GAPS to płaćmy pracownikom instalacji za wymianę elementów tras , wentylatorów, ustawiania taśmociągów. To nie są lekkie prace ślusarskie ale były by wykonane szybciej .My im płacimy grubą kasę za nadgodziny a pracujemy na zmiany . Może pora płacić własnym pracownikom .
Sam to wydumałeś, czy może leki przestały działać?😄😄😄.
A tak serio, to mądrego warto posłuchać 🤣. - taki żarcik 😆😆😆

Post Merge: Października 31, 2024, 20:40:00
Masz uprawnienia, narzędzia to wymieniaj,  zrób sobie jeszcze uprawniania SEP, i pracuj na rozdzielniach wysokiego napięcia,  wymieniaj zawory łącznie z kalibracją,  możesz jeszcze przygotowywać miejsca pracy dla elektryków.
Super pomysł. Do boju.
Niestety trzeba powiedzieć, że część z tych rzeczy aparatowi wykonują. Zapewne sporo z nich nielegalnie.
« Ostatnia zmiana: Października 31, 2024, 20:40:00 wysłana przez kier »

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #18800 dnia: Listopada 01, 2024, 08:11:20 »
Przecież Wy sobie krzywdę zrobicie.
Z tego co słyszałem, to nowa strategia w GAPS polega na traktowaniu ludzi jak śmieci. Nie chcę nic podpowiadać, ale niektóre telewizje taki materiał przyjęłyby z pocałowaniem ręki. :)

Sikora

• Gość
« Odpowiedź #18801 dnia: Listopada 02, 2024, 02:39:29 »
Panie wodnik szuwarek, ale oczywiście że ja nie neguję niskich zarobków w GA Police, przecież to nawet główny prezes Grupy Azoty mówił że nie jesteśmy atrakcyjnym pracodawcą. Jeszcze raz, jedynym powodem tej chu**wizny jaka jest jest Pan Rusek który toczy wojnę w Ukrainie ale jego wysłannik pan Agent w Brukseli zamienia gaz na nawóz i wszystko jest okej, czego nie rozumiesz?. Pretensje możesz mieć tylko do rządów które to akceptują i popierają. Niestety przemysł Chemiczny na palenie opon w Warszawie jest zbyt słaby, jak również zbyt słaby jest aby wyjechać ciągnikami i blokować miasta pokazując swoje niezadowolenie. Jesteś Zdany tylko na siebie, nie na żadną firmę chemiczną, mała rada odemnie prywatna - zbierz kapitał ( pożyczkami, od znajomych i idź w deweloperkę, tej branży rząd nie krzywdzi, Ba mało tego dopłaca im do inwestycji z budżetu wszystkich obywateli ( bk2 procent i tym podobne programy) Darmowa rada wykorzystaj ją mądrze i nie myśl że dobre czasy wrócą bo nie po to zainstalowano w Europie tak silną agenturę gospodarczą by ktokolwiek miał jakieś Ale. Jesteśmy rozegrani jak zwykłe owieczki i nie podskoczysz, primo inwestuj w siebie to najlepsza inwestycja i nie płacz że olaboga płaco cztery tysionce. To nie opieka społeczna a zakład przemysłowy który ma przenosić zyski. Life is brutal. Miłego wieczoru 🙃

Post Merge: [time]Listopada 02, 2024, 03:09:15 [/time]

Pamiętajmy tylko o jeszcze jednej rzeczy jaka jeszcze nie nastąpiła chociaż to pewnie też kwestia czasu. Nie jesteś niewolnikiem swojego pracodawcy, możesz pokazać innym swoją wartość i dostać godne siebie wynagrodzenie, nie ma tu uczuć. Serio jest coś takiego jak wypowiedzenie umowy, są inne firmy inne branże, ludzie jednak jakoś funkcjonują w tym świecie poza zakładem i dają sobie radę. To nie jest przymus pracowania tutaj i podoba mi się każda decyzja obecnej władzy. Ukazuje tylko to ile kto jest zdolny znieść. Bardzo dobry eksperyment społeczny. Dopóki będzie komu pracować ( kominy jednak wydalają z siebie biały dym) i będzie określona ilość odbijać przepustkę na bramie to nikt się nie będzie patyczkował z tym że Ci się to nie podoba.Czekam na 4BOP również będzie trochę płaczu, trochę coś tam związki się pospotykają się 2 miesiące będą zaciekle walczyć ale jednak okaże się że to jest decyzja niezbędna i uwierz mi że nawet słuchając tego biadolenia dalej znajdą się ludzie którzy będą odbijać kartę i produkować towar 🙂 taka jest cena kapitalizmu. Kiedyś może weźmiesz wnuki oprowadzisz ich po byłym terenie przemysłowym i powiesz zobacz tutaj dziadek kiedyś pracował. Życie się zmienia, świat się zmienia, zaakceptuj i szukaj planu B na swoje życie, niektórym to i na dobre wyjdzie zderzenie się ze światem zewnętrznym. Wszelkiej pomyślności.
« Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2024, 03:21:38 wysłana przez Sikora »

Offline heineken

• Gaduła
« Odpowiedź #18802 dnia: Listopada 05, 2024, 04:40:24 »

« Ostatnia zmiana: Listopada 05, 2024, 04:46:56 wysłana przez heineken »

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #18803 dnia: Listopada 05, 2024, 16:25:50 »
Nie wiem czy to prawda ale czy ktoś slyszal że mają niby zamknąć dwa wydziały fosforowego?

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #18804 dnia: Listopada 05, 2024, 18:22:14 »
Nie wiem czy to prawda ale czy ktoś slyszal że mają niby zamknąć dwa wydziały fosforowego?
Ja to słyszałem, że mają całe zakłady zamknąć. Niby.

Offline neo

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18805 dnia: Listopada 05, 2024, 23:02:20 »
Ja też słyszałem, dzwonili , ale gdzie ? nie siej wrogiej propagandy Jasiu

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #18806 dnia: Listopada 06, 2024, 03:57:53 »
Was się o coś spytać. To jak łysy jebnac grzywą o kant
 [ciach!]

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #18807 dnia: Listopada 06, 2024, 15:06:36 »
Odbyły się gdzieś te badania ? Do karty lunchpass

Offline Temerczyk

• Gadatliwy

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #18809 dnia: Listopada 06, 2024, 20:24:38 »
Łapiemy wiatr w żagle....
https://pl.investing.com/news/stock-market-news/zch-police-mialy-1524-mln-zl-zysku-netto-457-mln-zl-zysku-ebitda-w-iii-kw-2024-r-749178
Bardziej bym powiedział, że ktoś znalazł wiaderko do wylewania wody z tonącego okrętu, ale fakt - to są dobre wieści.