Taki bystry jesteś? W takim razie należy mi się podwójnie bo zapierdalam czasami za dwóch i mój wysiłek energetyczny jest większy ,a jakos nie zauważyłem żebym miał większego lunch Pass. zresztą z Tobą nie dyskutuje bo ty to jesteś ciężki przypadek.I mi nie [ciach!] że jak mi się należy to nikt nic nam nie zabierze bo jubileusz też mi się należy ,a zobaczę go w całości jak świnia niebo. Tak więc nie [ciach!] nam tu tych swoich mądrości. Zarząd to niech zweryfikuję siebie i swoje karty najlepiej czy im się należą.A tak jeszcze co do Ciebie to ty najlepiej to byś wszystko upierdolil pracownikowi fizycznemu. I niech najlepiej pracuję za frajer i od siebie jeszcze dorzuci. [ciach!] tam nie ważne że xapieprzamy za dwóch ,nie ważne że na niektórych węzłach powinno się odmówić pracy bo coś jest nie sprawne bo nie ma oświetlenia bo coś tam jeszcze. Niech prezes się ciszy że ktoś tu chce jeszcze pracować i daje coś od siebie bo nie jeden z nas mógłby powiedzieć [ciach!] nie robię póki nie będzie tu oświetlenia tak jak być powinno itd.Moja rada dla prezesa jak prezes chcę żeby tu jeszcze było kim robić to niech wie [ciach!] lepiej weźmie za to żeby sprzedaż była i niech pisze listy do ministrów a nie zajmuję się tym co tu komu upierdolic bo mu póki co to słyszymy tylko jedno. Nawozy ze wschodu zalewają nasz rynek ale żeby ktoś coś z tym [ciach!] robił to jakoś nie widzimy,za to widzimy jak nam się upierdala po kolei jedno za drugim. Tyle w temacie.
Ale wiesz, że ja też zapieprzałem za dwóch/trzech? Bo tak gadasz jakbym sobie siedział w biurze i pił kawę XD i nie, nie zapieprzylbym fizycznym wszystkiego. Ale uważam, że wielu z was się poprzewracalo w dupach, bo byś poszedł do prywaciarza i by się okazało, że na nockach się nie śpi tylko pracuje, na popołudniówkach się nie ogląda tv w szafce tylko pracuje, nie za bardzo można przyjść pijanym do pracy i nie za bardzo można chodzić na planowane chorobowe to byś się zdziwił.
Jestem pełny szacunku do ludzi którzy uczciwie pracują i marnują sobie życie w tej firmie z gówna, ale takich jest niewielu. Większość dostaje pieniądze adekwatne do swojej pracy, zaangażowania i chęci rozwoju
Post Merge: Września 19, 2024, 11:51:53
No ale zapomniałem, wam się NALEŻY XD lunch pass za wydatek energetyczny się NALEŻY nawet tam, gdzie chłopy przez 8h obserwują parametry.
Do tej pory pamiętam awantury tutaj "JAK JA MAM SOBIE KUPIĆ OBIAD ZA TE MARNE GROSZE Z LUNCH PASSA", jak nawet chłopy nie widzą co to jest wyrównanie wydatku energetycznego. Z większością z was się nie da nawet rozmawiać, bo wy uważacie ze wam się NALEŻY, a nawet nie wiecie co, za co i dlaczego.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji, na szczekanie już nie odpowiem