Ludzie wyłączcie te telewizory,bo nie jest tak kolorowo jak to się nam się przedstawia. Wybory to iluzja.. a przedstawienie dopiero przed nami.
Akurat rak się składa że mam go wyłączonego a jeżeli już jest włączony to w celach odpalenia Netflix,Disney,HBO itp.a nie w celu oglądania wiadomości itp. Ja nie potrzebuję oglądać kanałów informacyjnych żeby widzieć co nam może zwojować PO żyje na tym świecie wystarczająco a żeby rozróżnić co zrobił jeden rząd a co robił drugi,i akurat tak się składa,że rząd PO PSL nic kompletnie nie robił dla kraju,mało tego najchętniej to by tu wpuścił wszystkich, rozlokował muzułmanów,sprzedał to czego się sprzedać jeszcze nie dało,odpuścił budowę tunelu ,zamknął Turów,poszedł w walutę Euro i tak jeszcze wiele by wymieniać. Wy powinniście się cieszyć,że to PiS jest u władzy bo macie dzięki nim tunel w Świnoujściu,tor wodny pogłębiony,rozbudowany gazoport,wasze dzieci do 26roku są zwolnione z podatku,wyższe emerytury,krócej pracujecie(wiem emerytalny),niższe podatk,najniższe bezrobocie, minimalną podwyższoną ...ale co tam to nie ważne najważniejsze żeby PiS nie rządził,lepiej niech wróci to co było ,a wtedy nie będziemy mieli nic w zachodniopomorskim,żadnej dużej firmy ,tunel w Policach pójdzie w odstawkę...ja to się czasami zastanawiam gdzie ludzie mają oczy...a i jak mi ktoś napiszę o inflacji,że to wina PiSu to niech wypieprza do Turcji albo do Czech bo tam pewnie mniejsza ,albo na Węgry gdzie jest 25procent...dziękuję i udanego weekendu życzę