Przepraszam. Lepiej dmuchać na zimne, bo mnie Ziobro jeszcze dożywocie da.
Pani Aniu, wiadomo, że to wszystko w emocjach pisane. Czy to wszystko prawda, czas pokaże, myślałem że forum polega na tym żeby rozmawiać. Naprawdę przepraszam jeśli uraziłem.
HAHAHAHAHHA ALE MALOLAT ZAORANY XDDDDDDDDDDDDDD Szybko sie rumakowanie skonczylo. A taki odwazny byl xD.
Jak wy uwazacie, ze dlatego ze Ukraincy wam/nam nie pasuja to nalezy ich olac i pozwolic ruskim robic co chca, to serio nie myslicie. Bez wzgledu na sympatie/antypatie do Ukraincow - jak ruskie poradza sobie z Ukraina, to pomyslcie kto jest nastepny w wielkim marzeniu o odbudowaniu ZSRR?
Serio uwazacie ze dawanie im sprzetu/kasy zeby walczyli po czesci za nas jest gorsze niz olanie ich i za kilka lat robienie tego samego tylko oprocz kasy i sprzetu tracac zolnierzy i cywilow polskich? Jestem pierwszy do hejtowania PiSu, ale akurat sprawe Ukrainska rozgrywaja w miare dobrze. To samo robia amerykance - wydaja kase ktorej maja duzo, zeby to ukraincy sie wykrwawiali oslabiajac ruskich, a nie ich obywatele, co moim zdaniem jest jak najbardziej dobrym dzialaniem z punktu widzenia "przywodcow narodu", ale co ja bede z wami gadal jak wy nawet czytac nie umiecie.