Baran baranem zostanie. Podnieca się, że dostał dawek trzy a zaraz czwartą. Ludzie poczytajcie dokładnie trochę, poszperajcie. Te dane co ogłaszają wszem i wobec wszędzie, pewnie po części prawda, ale dane o chorobach ludzi tych zaszczepionych nie są tak bardzo rozpowszechniane jak o tych niezaszczepionych. Po za tym kiedy skończy się oficjalne medyczne badanie szczepionki? Otóż w 2023 roku. Więc nie wmawiaj ludziom, że coś muszą. Nic nie muszą, tylko mogą. Chcesz to eksperymentuj, bo inaczej nazwać tego nie można. Ps. Składki odprowadzam więc maja mnie leczyć czy chcą czy nie.
Post Merge: [time]Styczeń 23, 2022, 07:19:22 [/time]
Tak ludzie przychodzą, młodego to teraz trzeba prosić żeby popracował. Ten z większym stażem co nie jest pociotkiem pociotka, co więc stawkę ma śmieszną, ucieka. Znam już kilku, jeszcze kilku szuka już innej roboty, bo młody przychodzi i ma podobną stawkę. Dziwne, że Pani Ania jak i zakład tego nie widzi. Może nie chcą widzieć, nie wiem. Może zamkną zakład w piz... i zostawia tylko swoje nowe dziecko PDH.... Nie wiem też jak ludzie mogą sobie pozwolić żeby zz podpisały porozumienie o podwyżkach procentowych🤔, komu to się opłaca no tym z biurowca to oczywiście... Nie do pomyślenia co tu się dzieje