Witam, kurde 20 lat temu ludzie zarabiali po 2tysie i nie płakali ze maja mniej od młodego
,kiedyś za 100zl kupowałeś cały koszyk teraz za 100 zł kupujesz mniej niż polowe ,dobrze jeden tu napisał powinno być stażowe i tyle ,tylko kto ci tu przyjdzie za 2,5tysia do roboty? teraz młodzi chcą zarabiać po 4k i nic nie robić
spokojnie ,widzę co ludzie robią na pakowni to czasami śmiać mi się chce ze maja tak zwany "zapierdol"
Post Merge: Sierpnia 25, 2021, 17:34:26
mnie to zastanawia jedno co z odszkodowaniem za lakier
Post Merge: [time]Sierpień 24, 2021, 19:39:36 [/time]
no tak PiS da itp nam ,wam się to porostu należny zapieprzasz na to wszystko ja tez chociaż dzieci nie mam i fajnie ze jest 500,300 plus i już lepiej przestańcie płakać ze nowy dostaje więcej na starcie niż stary pracownik jak ma się takiego "mistrza,kierownika"ze nie wnioskuje o podwyżkę to chyba coś jest na rzeczy?
zapraszam na siarkowy po 3 latach miałem mniej niż młody co pracuje rok i dostał już na stałe
Ale to już nie te czasy że ludzie za peo mieli po 3-4 lata na zlecenie teraz 3 umowy i na stałe a to ze masz mniej to idź do kierownika i napisz o podwyżkę a nie płaczesz "3 lata temu była inna najniższa krajowa "