Po co się przyjmowaliście do zakładów skoro jest tak źle? Rodzice kazali? Jest tyle możliwości robienia kariery w firmach jak Lidl, Biedronka, Amazon, Zalando i inne. Szkoda mi majstrów na zmianach że muszą użerać się z takimi ludźmi. NERKI się pozbyli to jednego mniej ale jest jeszcze takich pajaców do niczego się nie nadających sporo. Pracuję w zakładach już 28 lat i to co się teraz tu dzieje to jest masakra. Starsi pracownicy by zakłady były tu gdzie teraz są zapierdalali na wysokości lamperii i pewnie wielu nowych to synowie tych pracowników. Wiele lat bez podwyżek a nawet raz nam obniżyli stawki by ratować zakłady i miejsca pracy!!! A teraz? Przychodzi do pracy cymbał co tylko pokemony przez smartfona potrafi łapać, bez jakiego kolwiek doświadczenia i liczy że dostanie 5000zl na rękę 🤣. Sam mam na zmianie takich że ręce opadają, a gdy pytam po co się tu męczą to odpowiadają A GDZIE JA PÓJDĘ🤣. Idź do prywaciarza albo do innego zakładu to zobaczysz czy będziesz miał tak jak w zakładach w Policach. Pracowałem wcześniej w Stoczni i wy k....a nie wiecie co to jest ciężka robota. W dupach się poprzewracało, za długo na garnuchu u mamusi. Jak nie pasuje to złóż jeden z drugim podanie o zwolnienie i nie zatruwajcie innym życia.
Dla informacji, wnioski o zwolnienie można składać w biurowcu gluwnym w POP. Rozwinę :Punkt Obsługi Pracowniczej na parterze po prawej stronie od wejścia.Brak słów 🥴 pozdrawiam!!!