Spójrz na siebie, potem na siatkarki i piłkarzy, potem na siebie i znów na siatkarki i piłkarzy.
codziennie patrzę na siebie i Ci powiem,że jestem wart więcej niż te siatkarki i ta Pogoń razem wzięta
dodam,że to w jakiejś mierze dzięki nam pracownikom jest szmal na sponsoring. Nie twierdzę,że sponsoring jest zły bo pewnie nie ja jeden pracownik jestem dumny z tego,że piłkarze Pogoni czy siatkarki Grupa Azoty Chemik Police są wspierani i wspierane przez naszą firmę,i w końcu są tego wyniki,ale skoro jest szmal na to...to i niech będzie dla tych którzy wyrabiają ten szmal bo on się chyba nie bierze z kosmosu?
Post Merge: Stycznia 24, 2020, 21:20:10
chciałbym to zobaczyć bo pisać to możesz sobie wiesz , dla mnie takie płaczki jak ty są nikim nawet nie porówna cię do brudy u moich paznokciach bo " wydaje ci sie ze jestes nie zastapiony " ale to moja opinia ^^ pozdrawiam
powiem Ci tak serdeczny kolego
ja nie narzekam jeżeli chodzi o wynagrodzenie w Grupie Azoty Zakłady Chemiczne Police...cieszę się ,że tu pracuję ,lubię swoją pracę...a to że piszę o tym o czym piszę to po prostu tak uważam...a czy jestem nie zastąpiony? nikt z nas nie jest,ale nie w tym rzecz...ja po prostu piszę o tym,że szmal jest na to czy tamto,a skoro jest to i niech będzie dla ludzi...skoro jest dla innych ludzi to i niech będzie dla tych którzy na to zasługują w 1 kolejności