Co zdążyłem zauważyć to ty, jesteś super, i wszystko idzie ci gładko i idealnie. Za poszedłem środę, do okulisty i laryngologa, pani mnie zarejestrował na 21, no i pani dr, na 27. skończyło się ze do lekarzy specjalistów, robiący badania okresowe wchodzili bez rejestracji. tu do pani Ani, tak rozumie, tylko ze jak jestem zarejestrowany do okulisty i laryngologa miedzy 8 rano a 10, a ja mam na II zmianę do pracy, wiec jak rozwiązać mam ten problem ze mam badani zrobić w godzinach pracy. tu pokazuje jak to jest pogmatwane z tymi zmianowcami, a jak bym chciał zrobic jak pani mówi to musiał bym badanie robić jakies 1;5 miesiąca, bo wie pani mam tylko 6 ranek w miesiącu i często się trafia ze akurat wypadaj w dni ustawowo wolne. Pani rejestracji przekazała ze rejestrowanie okresowców, weszło dlatego, że specjaliści przyjmują tylko 15 pacjentów i nie mięcej. i tu chyba szef mediki nic nie zrobi. Moim postem chciałem tylko pokazać, że jest utrudnienie dla pracowników zmianowych, no z wyjątkiem Benny2002.