RPzpl_Cóż- przykro mi, że Pan tak mi napisał. Staram się odpowiadać na każde zapytanie tutaj, szczerze i poświęcam na to wiele czasu. O różnych porach dnia i nocy. Czasami chcę na bieżąco pisać ale nie mam fizycznie czau to odpisuję treściwie ale krótko. Zawsze można do mnie napisać prywatną wiadomość najlepiej na messenger. Kto tutaj jeszcze odpowiada na pytania? Nikt. Mnie za złamanie prawa i podanie tajemnicy handlowej a takowe są umowy grozi kilka milionów kary. Dwa lata temu przeszłam procedurę wyjaśniającą we wszystkich instytucjach po tym jak do Rady Nadzorczej wplynął anonim-donos o tym, że podczas spotkania ze związkami ukawniłam informację poufną jako członek rady. Pisma do Komisji Nadzoru Finansowego, do Ministerstwa Skarbu Państwa, Giełdy Papierów Wartościowych, analiza czy w tym czasie jaki był ruch naszych akcji na giełdzie ja to przeżyłam, widmo kary, więzienia, zwolnienia dyscyplinarnego i dożywotniego bankructwa również. Nikomu nie życzę. Donos okazał się nieprawdą. Ale cóż, nie jestem tutaj aby się użalać tylko aby Panstwa informować. Wymaga Pan ode mnie złamania prawa i jak odpowiadam Panu zgodnie z prawem, to odbiera Pan to negatywnie. Gdybym mogła odpisałabym na wszystko bardzo szeroko. Niestety. Mimo szczerych chęci nie mogę napisać ani ile płacimy za posiłki ani ile płacimy firmie eventowej za organizacji imprezy Dnia Chemika.