Nie miała tylko ma. Kartę służbową- taką mam. Nie mam paliwowej. Jeden ze związku ma dwie karty i nigdy jej nie użył, bo nikgdzie nigdy w delegacje nigdy nie jechal. Ile wydałam(?) nie mam zielonego pojęcia bo nie mam podglądu na konto. Kilkanaście razy byłam w przeciągu trzech lat w delegacji w tym wyjazdy do Warszawy na rady nadzorcze Spółki.
Nie rozumiem stwierdzenia "jeżeli jest pani czysta jak łza"- coś Pan sugeruje? Gdzie mam pisać? Tutaj?
Potrzebuje mieć Pan wgląd w moje wyciągi bankowe? Zapraszam do biura Związku. Tylko proszę zarezerwować sobie kilka godzin. Pod każdy wyciąg miesięczny będziemy musieli otworzyć sharepoint i prześledzić rozliczenie kosztów każdej delegacji. Wypisywało się druk o delegację z podaniem kwoty zaliczki, szłam do kasy i pani wypłacała mi zaliczkę z której się rozliczałam po powrocie.
7 czerwca wybieram się na Komisję Trójstronną Wielkiej Syntezy Chemicznej i kolejny raz wybiorę z tej karty pieniądze na delegacje. Kiedyś dostawaliśmy na taki wyjazd zaliczkę wskazując wartość kosztów.
Jestem członkiem rady nadzorczej i to moją i Wiesława Markwasa inicjatywą na radzie było aby raport z kontroli wszedł na komitet audytu i na radę nadzorczą więc proszę a nawet radzę nie insynuować rzeczy póki nie ma oficjalnych wniosków z kontroli. Ostatnio na radzie zaleciliśmy zarządowi, aby ostateczne wnioski wplynęły na najbliższą radę( która planowana jest na 06.06.16).
Koszty jakie są rozliczane z mojego konta to: koszt noclegu, koszt ewentualnej diety całodziennej na wyżywienie 30 zł ( jeśli delegacja trwa min dobę) oraz kilometrówka 0.8358 zł za kilometr.
Post Merge: [time]Maj 18, 2016, 12:45:37 [/time]
Jorka- rada reagowała i w styczniu br wstępny raport wszedł na obrady komitetu audytu. Jako członek Komitetu sama o to wnioskowałam formalnie.