znowu aparatowi z niskimi stawkami będą pokrzywdzeni bo aparatowy który ma staweczke 4 kółka i rocznie zarobi załóżmy 50 tyś to nagrodę będzie miał około 4 tysięcy, a zgadnijcie
jaką nagrodę dostanie aparatowy ze stawką 2 tyś wykonując tą samą a nawet i większą prace pewnie się domyślacie ale napisze
aparatowy ze stawką 2 tysiące polskich złotych dostanie ile??? tak tak 2 tysiące
i pytam się gdzie tu K..WA sprawiedliwość???!!!
My "fizole" jesteśmy koniecznym złem dla biurowca bo gdyby było to możliwe to by wszystkich wyrzucili i kisiliby sie we własnym sosie. Żaden dyrektor, kierownik, mistrz, specjalista nie zgodzi się aby było po równo bo jakby nie liczył to by mieli do tyłu bo mają ładne staweczki. Nawet nasi związkowcy zamiast bronić nas bronią umysłowych (punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia) :<
Sprawiedliwości na zakładach nigdy nie doświadczysz bynajmniej nie na produkcji.
Zastanawiam się poco wprowadzili ten system ocen okresowych skoro ani do awansów ani do podwyżek oceny nie są brane pod uwagę, mogę stawać na rzęsach i dostać zdecydowanie powyżej oczekiwań a i tak moja nagroda roczna jak i premia będzie o połowę mniejsza. Jedyne co pozostało to robić swoje i przestać się łudzić że sprawiedliwość istnieje.