Police i okolice > Sprawy bieżące

[Police] ZCH Police

<< < (3956/4206) > >>

SexyAparatowy:

--- Cytat: Arkona w Czerwca 09, 2025, 13:21:24 ---Podobno od 1 lipca zakładowe autobusy już nie będą wozić pracowników. Od kogo my się teraz dowiemy o 4bop?

--- Koniec cytatu ---
Gdzie takie info? O autobusach

Rasowy_Aparatowy:
Oh nie, teraz Polimery chcą zamykać! Katastrofa xD

Samsonowicz:
https://businessinsider.com.pl/finanse/decyduja-sie-losy-grupy-azoty-restrukturyzacja-w-trzech-krokach/p9qdfw7

Arkona:

--- Cytat: SexyAparatowy w Czerwca 10, 2025, 16:55:07 ---
--- Cytat: Arkona w Czerwca 09, 2025, 13:21:24 ---Podobno od 1 lipca zakładowe autobusy już nie będą wozić pracowników. Od kogo my się teraz dowiemy o 4bop?

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

To info od pracownika SPPK. Dziwne tylko, że nigdzie o tym nie ma info. Dlatego napisałem "podobno" zobaczymy już niedługo.

Polimery zamykają? xd ciekawe co na to moi koledzy, którzy poszli tam z zakładów, twierdząc, że niedługo zch police upadnie. Xd

Rasowy_Aparatowy:

--- Cytat: Arkona w Czerwca 14, 2025, 11:03:03 ---
--- Cytat: SexyAparatowy w Czerwca 10, 2025, 16:55:07 ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

To info od pracownika SPPK. Dziwne tylko, że nigdzie o tym nie ma info. Dlatego napisałem "podobno" zobaczymy już niedługo.

Polimery zamykają? xd ciekawe co na to moi koledzy, którzy poszli tam z zakładów, twierdząc, że niedługo zch police upadnie. Xd

--- Koniec cytatu ---
To był sarkazm. Bo poszedł wniosek o dalszym istnieniu spółki stowarzyszonej. Jak analogiczny wniosek poszedł o ZCH to nawet w telewizji debile mówili że zakłady padną xD

A co do autobusów to nie było tak, że chyba nawet jeszcze Pani Ania pisała, że prywatna firma to przejmie od sppk? Nie wiem kto teraz organizuje te przejazdy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej