Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 8053102 razy)

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #18855 dnia: Listopada 18, 2024, 09:47:05 »
Jestem innego zdania , bo jak ktoś wie ile mu zabierają to wie ile ma netto i tyle.
Mnie zastanawia co przyniesie styczeń i czy znowu bez podwyżek.
« Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2024, 09:50:45 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #18856 dnia: Listopada 18, 2024, 09:57:40 »
Jestem innego zdania , bo jak ktoś wie ile mu zabierają to wie ile ma netto i tyle.
Ale jak ja (to jest przykład, nie bierz tego dosłownie) mam się porównać z tobą, jak wiem ile mam potrąceń ale nie wiem ile ty masz? Możemy oboje mieć po 5000 brutto podstawy, ale ja mam PPE, 3 związki, lux med na żonę i dziecko, składkę na kasę zapomogowo-pozyczkowa i ratę z tej kasy, a ty nie masz nic i np. jesteś młodszy niż 26 lat? Przecież wtedy ja bym dostał z 3000 a ty z 4000

A styczeń nie przyniesie żadnych podwyżek oprócz tych co są na minimalnej. Nie ma żadnych negocjacji placowych, nie ma na to pieniędzy i banki na to nie pozwolą.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #18857 dnia: Listopada 18, 2024, 10:26:27 »
Ale jak ja (to jest przykład, nie bierz tego dosłownie) mam się porównać z tobą, jak wiem ile mam potrąceń ale nie wiem ile ty masz? Możemy oboje mieć po 5000 brutto podstawy, ale ja mam PPE, 3 związki, lux med na żonę i dziecko, składkę na kasę zapomogowo-pozyczkowa i ratę z tej kasy, a ty nie masz nic i np. jesteś młodszy niż 26 lat? Przecież wtedy ja bym dostał z 3000 a ty z 4000

A styczeń nie przyniesie żadnych podwyżek oprócz tych co są na minimalnej. Nie ma żadnych negocjacji placowych, nie ma na to pieniędzy i banki na to nie pozwolą.
No to się powtórzę wiesz ile masz potrąceń , więc napisałem 4900 bez potrąceń( potrącenia są jakby Twoimi wydatkami)

Offline kanapowiec

• Stały bywalec
« Odpowiedź #18858 dnia: Listopada 20, 2024, 11:06:48 »
Jak tam na proteście? Widziałem że sporo osób. Gratulacje za frekwencję.

Offline Qba99

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #18859 dnia: Listopada 20, 2024, 12:34:41 »
Podobno od jutra nawozy już nie będą ściągane ze wschodu bo prywaciarzom i rolnikom zaimponowała skala i rozmach tego protestu.

Offline Wodnik Szuwarek

• Gaduła
« Odpowiedź #18860 dnia: Listopada 20, 2024, 18:49:29 »
No chyba nie liczyliscie że pójdą ram chłopaki na których się lache kładzie i którzy jak ten burdel zamkną znajdą sobie robotę gdzie indziej lepiej płatną. Panowie litości z Chujami na łby się zmieniliście? Związki lache położyły na pracowników,lekkim chujem wszystko oddały i ktoś liczył na to że tam pójdą protestować? Wszyscy mają wyjebane na ten zakład począwszy od tej co sprząta w kiblu skończywszy na prezesie. Tak więc krzyżyk na drogę nam wszystkim. Wesołych świąt życzę bo to już chyba pomału ten czas

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #18861 dnia: Listopada 20, 2024, 19:21:32 »
No chyba nie liczyliscie że pójdą ram chłopaki na których się lache kładzie i którzy jak ten burdel zamkną znajdą sobie robotę gdzie indziej lepiej płatną. Panowie litości z Chujami na łby się zmieniliście? Związki lache położyły na pracowników,lekkim chujem wszystko oddały i ktoś liczył na to że tam pójdą protestować? Wszyscy mają wyjebane na ten zakład począwszy od tej co sprząta w kiblu skończywszy na prezesie. Tak więc krzyżyk na drogę nam wszystkim. Wesołych świąt życzę bo to już chyba pomału ten czas
Ale fakt, ze beka z tego protestu xD Zimno jak cholera, polowa zakladu juz sie zwolnila, ci co zostali to im wszystko jedno, a oni teraz sie obudzili z protestami xD ciekawe ile osob bylo

Czas na protest to byl w sierpniu, moze max we wrzesniu

Offline Wodnik Szuwarek

• Gaduła
« Odpowiedź #18862 dnia: Listopada 20, 2024, 20:07:12 »
Ale fakt, ze beka z tego protestu xD Zimno jak cholera, polowa zakladu juz sie zwolnila, ci co zostali to im wszystko jedno, a oni teraz sie obudzili z protestami xD ciekawe ile osob bylo

Czas na protest to byl w sierpniu, moze max we wrzesniu
Dokładnie...było myśleć o tym jak pracownikowi jeszcze się cokolwiek chcislo,a teraz jak pracownik został bez niczego i sam sobie to ma wyjebane. To że ten zakład funkcjonuję to tylko zasługa aparatowych bo bez nich wszyscy byście byli w czarnej dupie włącznie z Anną Tarocinska i reszta darmozjadów z biurowca.