Dziwnie zantagonizowałeś swoje nastawienie w stosunku do mojej osoby od czasu kiedy poznałem Twojego tatę i okazało się, że mamy wspólnych znajomych.
Prosiłem Sekatora na privie, żeby usunął ze swojego posta prywatne wycieczki w kierunku mojej osoby. Arogancko mnie olał. Więc jedziemy:
Jeżeli uważasz, że za rządów PiS było takie samo złodziejstwo i pogarda wobec obywateli to albo oderwałeś się nieco od polskich realiów,
Nie martw się, doskonale znam polskie realia, często bywam w Polsce, za rządów PiS było takie samo dymanie pracowników, co teraz, PO ma jednak pecha, bo fala sztucznie wywołanego kryzysu dopiero teraz dociera do Polski. Wasza propaganda mnie najzwyczajniej śmieszy, tak jak wcześniej napisałeś, krytykować jest najłatwiej. I dziwi mnie to, że akurat Ty narzekasz na rządy PO... Hipokryzja???
Jak będziesz w Polsce napisz na priva, chętnie pogadam z Tobą przy piwie, bo forumowe podsrywanie mnie nudzi.
Wybacz, ale mnie również nudzi Twoja arogancja i zarozumiałość. Masz za wysokie mniemanie o sobie, ale spoko, życie to jeszcze skoryguje, jestem tego pewien. Na piwo chodzę z bardzo bliskimi znajomymi, lub przyjaciółmi. Twoje publiczne podjazdy nie przypadły mi do gustu, takich osób unikam. I prośba na koniec, przestań zawracać gitarę mojej siostrze pytaniami o moją skromną osobę.
P.S. Szanowni Admini, jeżeli uznacie, a mam nadzieję, że tak będzie, że nasze posty zaśmiecają ten jakże "wspaniały" wątek, który lada chwila doczeka się dumnej IV odsłony, to usuwajcie je bezlitośnie. Jednak ze względów bezpieczeństwa (chęć zemsty), proszę o ich zapisanie. Przepraszam za Sekatora i za siebie.