Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Chcieliście PO, to macie  (Przeczytany 164669 razy)

sekator

• Gość
[Police] Chcieliście PO, to macie
« Odpowiedź #420 dnia: Lutego 14, 2012, 20:52:31 »
Cytat: "speedbax"
Bez przesady, za rządów PiS-u była taka sama gangrena

Jeżeli uważasz, że za rządów PiS było takie samo złodziejstwo i pogarda wobec obywateli to albo oderwałeś się nieco od polskich realiów, albo po raz kolejny chcesz mi dowalić dla zasady. Dziwnie zantagonizowałeś swoje nastawienie w stosunku do mojej osoby od czasu kiedy poznałem Twojego tatę i okazało się, że mamy wspólnych znajomych. Jak będziesz w Polsce napisz na priva, chętnie pogadam z Tobą przy piwie, bo forumowe podsrywanie mnie nudzi.
pozdrawiam sekator

A na marginesie, cieszę się że założony przeze mnie temat ,,Chcieliście PO to macie" wkrótce będzie miał swoją IV ,,odsłonę"...Wszystkim forumowiczom (poza jezatem) chciałem w tym momencie podziękować za ciekawą dyskusję.

jezat

• Gość
« Odpowiedź #421 dnia: Lutego 14, 2012, 21:20:15 »
Cytat: "jezat"
A o czymś takim co nazywa się kontrakt słyszał?

Cytat: "Daria"
Ja słyszała. Ten, o którym piszemy, chętnie bym poczytała. W końcu, podatnik - płatnik jest jedną ze stron. Jak się strony umówiły, że terminy niedotrzymane, krytej pływalni nie ma, obiektów towarzyszących brak....

To może poczekajmy aż poznamy szczegóły kontraktu.Na razie nie wiemy na co się strony umówiły a ePiSkopat już podpala stos.Możemy pójść dalej i wprowadzić zatrudnianie w drodze referendum,bo przecież jak twierdzi pan Rydzyk Polski już nie ma , nawołując  katolików do niepłacenia podatków.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #422 dnia: Lutego 14, 2012, 21:30:16 »
Na razie nie wiemy na co się strony umówiły

Jak to na co? Na okradanie Polaków w majestacie prawa. A kontrakt, umowę można skonstruować w sposób dowolny. A że ma to niewiele wspólnego z uczciwością, zdrowym rozsądkiem i rzetelnością ? To już zupełnie inna sprawa.....

Ilu badanych w najnowszym sondażu ocenia zdecydowanie pozytywnie obecny rząd : CAŁE ZERO !

http://news.money.pl/artykul/sondaze;poparcia;spadaja;platforma;ma;problem,87,0,1025879.html

jezat nie zmieściłeś się nawet w w granicach błędu statystycznego....

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #423 dnia: Lutego 14, 2012, 21:52:23 »
Cytat: "sekator"
Dziwnie zantagonizowałeś swoje nastawienie w stosunku do mojej osoby od czasu kiedy poznałem Twojego tatę i okazało się, że mamy wspólnych znajomych.

Prosiłem Sekatora na privie, żeby usunął ze swojego posta prywatne wycieczki w kierunku mojej osoby. Arogancko mnie olał. Więc jedziemy:

Jeżeli uważasz, że za rządów PiS było takie samo złodziejstwo i pogarda wobec obywateli to albo oderwałeś się nieco od polskich realiów,

Nie martw się, doskonale znam polskie realia, często bywam w Polsce, za rządów PiS było takie samo dymanie pracowników, co teraz, PO ma jednak pecha, bo fala sztucznie wywołanego kryzysu dopiero teraz dociera do Polski. Wasza propaganda mnie najzwyczajniej śmieszy, tak jak wcześniej napisałeś, krytykować jest najłatwiej. I dziwi mnie to, że akurat Ty narzekasz na rządy PO... Hipokryzja???

Jak będziesz w Polsce napisz na priva, chętnie pogadam z Tobą przy piwie, bo forumowe podsrywanie mnie nudzi.

Wybacz, ale mnie również nudzi Twoja arogancja i zarozumiałość. Masz za wysokie mniemanie o sobie, ale spoko, życie to jeszcze skoryguje, jestem tego pewien. Na piwo chodzę z bardzo bliskimi znajomymi, lub przyjaciółmi. Twoje publiczne podjazdy nie przypadły mi do gustu, takich osób unikam. I prośba na koniec, przestań zawracać gitarę mojej siostrze pytaniami o moją skromną osobę.

P.S. Szanowni Admini, jeżeli uznacie, a mam nadzieję, że tak będzie, że nasze posty zaśmiecają ten jakże "wspaniały" wątek, który lada chwila doczeka się dumnej IV odsłony, to usuwajcie je bezlitośnie. Jednak ze względów bezpieczeństwa (chęć zemsty), proszę o ich zapisanie. Przepraszam za Sekatora i za siebie.

Offline MrW

• Gaduła
« Odpowiedź #424 dnia: Lutego 14, 2012, 22:45:17 »
Jeżeli uważasz, że za rządów PiS było takie samo złodziejstwo i pogarda wobec obywateli to albo oderwałeś się nieco od polskich realiów, albo po raz kolejny chcesz mi dowalić dla zasady.

Cytuj (zaznaczone)
PRZEGLĄD PRASY. - Joanna Hofman, żona posła PiS Adama Hofmana, może mieć problemy. KGHM, spółka, w której jest zatrudniona, chce, by ZUS skontrolował jej zwolnienia lekarskie - czytamy w "Dzienniku Gazecie Prawnej". Wszystko dlatego, że Hofman nie pojawiła się w pracy od... 2 lat.
Z dokumentu, do którego dotarł "DGP", wynika, że z wnioskiem o taką kontrolę KGHM zwrócił się na początku października.

Joanna Hofman jest zatrudniona w KGHM. W pracy nie pojawiła się od dwóch lat - w tym czasie była już na zwolnieniu chorobowym, świadczeniu rehabilitacyjnym, urlopie macierzyńskim, urlopie wypoczynkowym oraz urlopie wychowawczym, z którego wróciła 4 września tego roku, by dzień później przedstawić zwolnienie lekarskie, na którym jest do dziś.

Z informacji "DGP" wynika, że Joanna Hofman została zatrudniona w KGHM w kwietniu 2007 roku w czasie, gdy rządziło PiS. Wtedy prezesem tej jednej z największych spółek Skarbu Państwa był Krzysztof Skóra, członek Prawa i Sprawiedliwości i kandydat tej partii w wyborach parlamentarnych w 2005 r. Hofman została głównym specjalistą w wydziale komunikacji korporacyjnej z pensją około 6 tysięcy złotych.

Czym się zajmowała? - Obsługiwała bieżącą działalność spółki w Warszawie, tzn. to czym spółka zajmuje się na co dzień, ale szczegółów jej codziennych zajęć nie znam - powiedział Hofman

źródło: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,7386145,ZUS__Zona_posla_PiS_jest_zdrowa__Hofman__To_szykany.html za Dziennik Gazeta prawna.

Co do kotrkatu nad którym tak KrP biadoli...
KrP- czy wypłacili mu już kasę?
Jak wypłacą, to daj mi znać.
Pozdrawiam

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #425 dnia: Lutego 14, 2012, 23:02:35 »

Offline millena

• Gaduła
« Odpowiedź #426 dnia: Lutego 15, 2012, 08:39:41 »
Cytat: "speedbax"
Masz za wysokie mniemanie o sobie,

To chyba dobrze, że sekator żyjący w swoim kraju ma odpowiednie mniemanie o sobie i poczucie własnej wartości i że nie jest sfrustrowanym zakompleksionym wyrobnikiem kującym w codziennym pocie czoła kształt gospodarczy IV Rzeszy.

Ciągle w Polsce i Polakach coś ci nie pasuje.
Przemawia przez ciebie jakiś problem osobowościowy czy zwykła zazdrość?
Wyciągasz jakieś swoje prywatne bebechy na tym forum , które stało się dla ciebie bezpiecznym miejscem, bo w niemieckim realu nikt cię nie chce i nie lubi, a ty za wszelką cenę uparłeś się być "gwiazdą"?
millena

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #427 dnia: Lutego 15, 2012, 08:52:00 »
Cytuj (zaznaczone)
Co do kotrkatu nad którym tak KrP biadoli...
KrP- czy wypłacili mu już kasę?
Jak wypłacą, to daj mi znać.

Stawiam piwo, że i tak się o tym nie dowiemy, sprawa ucichnie, media znajdą kolejny durny temat w stylu zabitego dziecka (srsly? wałkować to przez ponad dwa dni?), a premia zostanie przyznana.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
« Odpowiedź #428 dnia: Lutego 15, 2012, 09:35:22 »
millena, speedbax i sekator - skończcie te wycieczki ad personam, bo będę bardzo zły  :devil:
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.

Zachęcam do obserwowania mojego bloga -
Chmielnik Jakubowy

jezat

• Gość
« Odpowiedź #429 dnia: Lutego 15, 2012, 10:50:59 »
Na razie nie wiemy na co się strony umówiły

Jak to na co? Na okradanie Polaków w majestacie prawa.

A na czym to okradanie prawdziwych Polaków polega?Rozumiem,chodzi ci o kontynuowanie pisowskiego rozdawnictwa.To se ne wrati.Na szczęście, bo byście rozdali wszystko,no prawie wszystko z wyjątkiem apanaży dla rasowych pisowskich patriotów w rodzaju uczciwej żony Hofmana,super uczciwego Błaszczaka,czy tyrającego przy stacji benzynowej swojej mamusi niejakiego Giży,czy Kiżynskiego z Torunia.Pozostali do obozów pracy.
A kontrakt, umowę można skonstruować w sposób dowolny. A że ma to niewiele wspólnego z uczciwością, zdrowym rozsądkiem i rzetelnością ? To już zupełnie inna sprawa.....

Oczywiście masz rację!Zwłaszcza jak jest to np umowa o pracę dla patrioty z PiSu lub jego żony,ciężko chorującej na zbyt niskie chorobowe,wcześniej opłacone przez KGHM.

Offline Daria

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #430 dnia: Lutego 15, 2012, 12:20:25 »

To może poczekajmy aż poznamy szczegóły kontraktu...

Poczekajmy. Może się dowiemy dlaczego żeglarzowi powierzono nadzór nad tak ogromnym projektem, dlaczego ten pan odchodzi przed jego ukończeniem, jak zapisano jego odpowiedzialność za właściwe wykonanie zadania i starczy. Chociaż nie. Dobrze byłoby wiedzieć jaki jest udział kosztów osobowych w tym projekcie. Tylko czy nasi parlamentarzyści zechcą zapytać.
- Znaj i uwzględniaj zdanie innych -

jezat

• Gość
« Odpowiedź #431 dnia: Lutego 15, 2012, 16:20:34 »

To może poczekajmy aż poznamy szczegóły kontraktu...

Poczekajmy. Może się dowiemy dlaczego żeglarzowi powierzono nadzór nad tak ogromnym projektem

Proponuję sprawdzić co robił Kapler zanim podpisał kontrakt z NCS.Na pewno nie było to kierowanie jachtami.

Offline Daria

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #432 dnia: Lutego 15, 2012, 17:25:00 »
Proponuję sprawdzić co robił Kapler zanim podpisał kontrakt z NCS...

Sprawdziłam.Tylko czy można wierzyć we wszystko co piszą i mówią inni, tak w stu procentach? Karierę rozpoczął w Leroy Merlin, następnie telefonia cyfrowa...dużo tego i to w ciągu 10 czy 11 lat. Jeśli singiel, to dobra partia :) Nic a nic nie obchodzi mnie prywatność tego pana. Wkurza mnie płacenie pieniędzmi podatników za spartoloną, jak mówią znawcy tematu, robotę.
- Znaj i uwzględniaj zdanie innych -

sekator

• Gość
« Odpowiedź #433 dnia: Lutego 15, 2012, 18:38:48 »
Senny koszmar Donalda Tuska (hit internetu w Rosji):

jezat

• Gość
« Odpowiedź #434 dnia: Lutego 15, 2012, 21:21:19 »
Proponuję sprawdzić co robił Kapler zanim podpisał kontrakt z NCS...

Sprawdziłam.Tylko czy można wierzyć we wszystko co piszą i mówią inni, tak w stu procentach? Karierę rozpoczął w Leroy Merlin, następnie telefonia cyfrowa...dużo tego i to w ciągu 10 czy 11 lat. Jeśli singiel, to dobra partia :) Nic a nic nie obchodzi mnie prywatność tego pana. Wkurza mnie płacenie pieniędzmi podatników za spartoloną, jak mówią znawcy tematu, robotę.

Teraz po sprawdzeniu już ciebie nie obchodzi jego doświadczenie zawodowe,bo ciebie zżera najgorsze,czyli wynikająca z niskich pobudek zawiść.Będziesz w niej tkwić nawet jak się okaże,że kontrakt przewidział sytuację,kiedy trzeba zapłacić mimo,że  praca nie została skończona.