Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Chcieliście PO, to macie  (Przeczytany 164587 razy)

Offline rbk

• Moderator
  • Stara Gwardia
  • wiecznie głodny króliczek
[Police] Chcieliście PO, to macie
« Odpowiedź #105 dnia: Września 23, 2011, 13:29:36 »
millena, chodzisz do teatru, amfiteatru, coś oprócz kina? Czy tylko dvd w domu i filmy z akcją ?:)

sekator

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Września 23, 2011, 13:53:42 »
Cytat: "rbk"
millena, chodzisz do teatru, amfiteatru, coś oprócz kina? Czy tylko dvd w domu i filmy z akcją

Po co te głupie wrzuty, nie mające nic wspólnego z tematem ? Jak masz prywatne pytanie do milleny, to napisz na priva i nie ośmieszaj się. Chyba, że poziom Twojego postu, jest dowodem na płyciznę zwolenników Tuska....aaa, to już inna sprawa. :lol2:

Offline rbk

• Moderator
  • Stara Gwardia
« Odpowiedź #107 dnia: Września 23, 2011, 14:15:33 »
sekator, wybacz, ale chyba nie jesteś milleną?

Co do tego za kim jestem, to też widzę nie masz wiedzy.

Cytat: "sekator"
TUSK - Teraz Usłyszycie Same Kłamstwa :devil:

jest dowodem na płyciznę

nie ośmieszaj się.

Mi to wystarczy.

Offline secha

• Wielka Gaduła

sekator

• Gość
« Odpowiedź #109 dnia: Września 24, 2011, 13:46:11 »
Cytat: "secha"
Zwolennicy PiS-u się wypalają..

,,W ramach kampanii wyborczej jeździ Pan po kraju i opowiada obywatelom, co zrobiliście i co zamierzacie zrobić dla ich dobra. Mam do Pana prośbę, niech pojedzie Pan do miejscowości Tokarnia w powiecie myślenickim i wyjaśni Pan mojej żonie i dzieciom, które tam przebywają dlaczego, nie mają już ojca i powie im, patrząc przy tym głęboko w oczy, że jest to moja wina, a wy zrobiliście wszystko dobrze, zgodnie z prawem oraz poczuciem sprawiedliwości społecznej. Pozdrawiam Pana i życzę dobrego samopoczucia z tego, co do tej pory zrobiliście dla obywateli tego kraju, szczególnie dla mnie i dla mojej rodziny. Dwójka moich wymienionych mogła się w ogóle nie urodzić i jak się szczęśliwie urodzili, to musieliśmy znowu walczyć o ich życie. Wygraliśmy obydwoje, ale ja przegrałem (...) z urzędnikami, którzy stworzyli system... " - czytamy w liście zrozpaczonego człowieka.

Również zapewniam Pana, że nie ma to nic wspólnego z toczącą się kampanią wyborczą, gdyż ja i żona byliśmy gorącymi zwolennikami Platformy Obywatelskiej zarówno w wyborach parlamentarnych, jak i prezydenckich i nawet samorządowych - dodał"

http://niezalezna.pl/16588-podpalenie-pod-kprm-nowe-fragmenty-listu

A widzisz, jednak nie z PiSu. Kolejny zawiedziony zwolennik PO......A swoją drogą, naśmiewanie się z ludzkiej tragedii , czyimkolwiek nie byłaby ona udziałem, jest wstrętne i nieludzkie.

Offline MrW

• Gaduła
« Odpowiedź #110 dnia: Września 24, 2011, 14:24:44 »
http://niezalezna.pl/1658...fragmenty-listu

A widzisz, jednak nie z PiSu. Kolejny zawiedziony zwolennik PO......A swoją drogą, naśmiewanie się z ludzkiej tragedii , czyimkolwiek nie byłaby ona udziałem, jest wstrętne i nieludzkie.

Hipokryzja Twoja i tego szmatławego pisma, które cytujesz sięga zenitu.

Biedni ludzie skrzywdzeni przez system stworzony przez Tuska.

PiSowski system by do tego nie dopuścił!
Niepawdaż?

Jedynie gnębiłby np. piekarzy, którzy popełnili przestępstwo wpostaci darowania chlaba dla potrzebujących, jak to robił już za swoich rządów.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: Września 24, 2011, 22:20:58 »
Cytat: "MrW"
Hipokryzja Twoja i tego szmatławego pisma, które cytujesz sięga zenitu.

Wyluzuj trochę. Jak na zwolennika i obrońcę pseudo liberałów, trochę za bardzo radykalizujesz swoje wypowiedzi, Wybacz, ale  szmatławca pt. GW - cytować nie zamierzam.

,,Rzeczpospolita” poinformowała o zakończeniu sprawy dotyczącej piekarza z Legnicy. Jego historia szybko obiegła ogólnopolskie media, a co niektórzy politycy zobowiązali się do zbiórki pieniędzy na rzecz legniczanina, tak aby mógł spłać długi wobec skarbu państwa.

Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego kończy głośną sprawę.

Potwierdzone zostało także stanowisko Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego we Wrocławiu, który oddalił skargę piekarza na decyzję skarbówki. Organy skarbowe i WSA prawidłowo ustaliły, że nieodpłatne przekazywanie pieczywa instytucjom charytatywnym nie było nieopodatkowaną likwidacją towaru, lecz opodatkowaną wówczas darowizną – stwierdził NSA, oddalając skargę kasacyjną Waldemara Gronowskiego – czytamy w „Rzeczpospolitej”."

źródło: www.rp.pl

Wyrok zapadł w 2010 roku, Jakoś cudowne państwo liberałów nie pomogło piekarzowi, choć miało na to kilka lat.

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #112 dnia: Września 25, 2011, 08:15:52 »
naśmiewanie się z ludzkiej tragedii , czyimkolwiek nie byłaby ona udziałem, jest wstrętne i nieludzkie.

W przeciwieństwie do wykorzystywania jej w kampanii wyborczej, które jest nie tylko ludzkie, ale nawet patriotyczne.
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #113 dnia: Września 25, 2011, 09:46:33 »
Cytat: "Wykidajło"
W przeciwieństwie do wykorzystywania jej w kampanii wyborczej,

Rozumiem, że nawiązujesz w tym momencie do przerwania przez Tuska wizyty w zachodniopomorskim, natychmiastowy powrót do Warszawy i wizytę w szpitalu. Fakt, wykorzystał tragedię do swojej kampanii wyborczej idealnie. A że to świństwo, to już zupełnie inna sprawa.

Offline rbk

• Moderator
  • Stara Gwardia
« Odpowiedź #114 dnia: Września 25, 2011, 09:49:12 »
Panowie, a Wy na jego miejscu byście nie wrócili?

sekator

• Gość
« Odpowiedź #115 dnia: Września 25, 2011, 09:54:22 »
Cytat: "rbk"
Panowie, a Wy na jego miejscu byście nie wrócili?

Nie, bo to tylko granie na uczuciach, wykorzystywanie tragedii w kampanii wyborczej, fałszywa troska i zawracanie d...... choremu i lekarzom. Chyba, że Tusk uważany przez niektórych za Mesjasza i cudotwórcę sam uwierzył w swoje moce i chciał blaskiem Słońca Peru natychmiast uzdrowić poszkodowanego.

Offline rbk

• Moderator
  • Stara Gwardia
« Odpowiedź #116 dnia: Września 25, 2011, 10:00:04 »
Ja jednak wierzę bardziej w ludzi, czy to Tusk czy nie Tusk, wydaje mi się, że pojechał, pogadał z lekarzami, jakieś wsparcie udzielił. Lekarze muszą teraz dać z siebie wszystko, bo oprócz Tuska interesują się nim jeszcze media.

Do innych też pisał i bez odzewu, w TVP1 widziałem wywiad z innymi partiami i jakoś też pytają, mają go odwiedzić, "zainteresują się sprawą", więc to nie tylko Tusk, PO - wszyscy chcą zaistnieć.

Każdy by chciał być na miejscu Tuska w tym momencie i każdy by się tak zachował. Czy to udawane, czy nie, na pewno było się tym trzeba zainteresować.

Mi jedynie szkoda tego gościa, ile trzeba przecierpieć by kogoś go zauważył i udzielił mu pomocy.

Offline MrW

• Gaduła
« Odpowiedź #117 dnia: Września 25, 2011, 10:04:57 »
Fakt, wykorzystał tragedię do swojej kampanii wyborczej idealnie. A że to świństwo, to już zupełnie inna sprawa.

Nie, bo to tylko granie na uczuciach, wykorzystywanie tragedii w kampanii wyborczej, fałszywa troska i zawracanie d......

A Kaczyński zaprzyjaźnił się z producentem papryki z czystej, bezinteresownej sympatii.

Ciekawe czy miałby odwagę odwiedzić i spotkać się z piekarzem?

Wyrok zapadł w 2010 roku, Jakoś cudowne państwo liberałów nie pomogło piekarzowi, choć miało na to kilka lat

No tak... nie wskrzesili również Barbary Blidy...

Sekator- to, że zacząłem Ciebie krytykować za Twoje wypowiedzi, nie oznacza, że jestem zaślepionym sympatykiem PO. Zresztąsam o tym wiesz.
Buntuję się teraz przeciwko tej polityce "miłości" serwowanej przez PiS i między innymi Twojej.
NIe będę głosował na partie, lecz na konkretne osoby, które znam i wiem, że zasłużyły na mój głos.

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #118 dnia: Września 25, 2011, 10:05:09 »
Cytat: "Wykidajło"
W przeciwieństwie do wykorzystywania jej w kampanii wyborczej,

Rozumiem, że nawiązujesz w tym momencie do przerwania przez Tuska wizyty w zachodniopomorskim,

Nie. Nawiązuję do ochoczo wpisywanych na listy PiS kandydatów, których jedyne osiągnięcie to pokrewieństwo lub powinowactwo z ofiarą katastrofy smoleńskiej.
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #119 dnia: Września 25, 2011, 10:11:03 »
No tak, do czego ty byś nie nawiązał, żeby tylko dokopać opozycji i przypodchlebić się władzy.