Storczyk, Diakun jest już ogółem 20lat, bo był vice przez 8. Dajmy mu już odpocząć.
Jak słyszę teksty, że jest dobrze, budują drogi, remontują chodniki, to aż mnie strzela, a co mają robić? NIC?
To jest standard, "to się robi jak się nic nie robi", a co z tym ponad to co powinno się robić? NIC.
Teksty wyborców Pana Diakuna to "no ładnie jest, zielono", gdzie przez te lata np. głupie parkingi?
Zajezdnię Ci wybudowali? Nie, miałaś autobusy pod domem i miałaś pretensję do G. Ufniarza. Tak więc co jest takiego, że będziesz głosować na Gryf?
Co do Pana Grzegorza, tyle siedzę na forum i miałem do niego sympatyczne podejście, koleś wporzo, ale odkąd zacząłem czytać co "wyprawia na forum",
straciłem do niego szacunek. Wydawało mi się, że TAKI człowiek jest bardziej ogarnięty i nie musi innym dopierdzielać głupimi tekstami.
Odpowiedziałem sobie tak - cały gryf siedzi u władzy, jak stracą posady to co zrobią? No właśnie co? Od sppk, przez urzedy, po osir, ZNIKNĄ,
stracą pracę, bo siedzą tam jak betony i przekazują sobie stołki z lewo na prawo.
Co do PO, im się nic stanie, nie stracą, bo mają swoje firmy i potrafią nimi zarządzać.
Tak więc Pan Grzegorz włączył jak dla mnie przedwyborczą "szczekaczkę" i jedzie po bandzie, bo ON ma dużo do stracenia.
Nie podoba mi się to osobiście, ale to moja prywatna opinia i nikt się nie musi ze mną zgadzać, tak jak ja z Tobą
Tak czy siak, dam młodszym szansę, bo za 4-8lat to nawet zielono nie będzie.
Na koniec dodam, to co już jeden użytkownik napisał:
"Gmina Police zajęła 94 miejsce na 114 w rankingu Gazety Prawnej na gminę wykorzystującą fundusze unijne, to wstyd!"
Wolę niech mi naobiecuje, ale może te 30% czegokolwiek uda się zrobić, jak się nie uda to mam powtórkę z rozrywki pt. Pan Diakun.
To naprawdę daje do myślenia.
Mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obrazi, po prostu czytałem to wszystko i zebrały się we mnie złe emocje :-)
p.s. Poczytaj sobie jak odprawili pewnego Pana, który chciał budować magazyny/chłodnie w Policach, tak go ładnie pokierowano, że buduje.. w Goleniowie.