Stokrotko84, nie powinnaś tak osobiście podchodzić do tego co napisałam. Nie pojechałam, jak to ujęłaś, Ciebie, a jedynie nie zgodziłam się z Twoim zdaniem, które nie było precyzyjne, a szkoda, uniknęłybyśmy wtedy tej dyskusji, która z tematem ma niewiele wspólnego.
Co do żłobków- nie narzekam na ceny rządzące żłobkowym rynkiem, próbowałam zwrócić uwagę- jak widać bez efektów- na to, że nie wszystkich rodziców stać na płacenie takich cen, a dwuzmianowe żłobki pomogłyby tym, którzy pracują na zmiany.
Co do żłobków... gdyby miasto tak bardzo chciało założyć żłobki państwowe, to już by one staly i przyjmowały maluchy, coś musi być nie tak skoro jest ich tak mało
też uważam, ze coś jest nie tak skoro ich nie ma... i jest to problem całego kraju.
szkoda też, że miasto tak bardzo nie chce jak chcą tego rodzice.
Na Nowopolu mieszkają sami starszy ludzie bądź patologia..dlaczego? Stare Police umierają, Nowopol umiera, Zch zwalniają..
w takim razie pora na zmiany, kiedy drużyna przegrywa zmienia się trenera.
Marcin069- jeżeli będziemy rozumować w ten sposób to dojdziemy do wniosku, że na tym forum udzielają się tylko rodziny i przyjaciele kandydatów, a skoro Ty masz tych postów tak dużo, a Diakun jest burmistrzem od tak dawna to zapewne jesteś jego synem/córką/żoną ?
Czy to takie dziwne, że mieszkanka Polic odwiedziła forum i ma swoje zdanie na jakiś konkretny temat? czepianie się błędów marnuje nasz czas i niczego nie wnosi do tematu. ; )
Co przemawia za kandydaturą? Do każdego wyborcy przemawia co innego(?) Do mnie przemawia- świeża głowa z jaką Łapin chce wejść do Polickiego bagienka polityki.
Każdy kandydat ma obowiązek zrobić konferencje prasową, hm? ale nie jestem pewna..
i jeszcze chciałam zauważyć, że nie obiecywanie czegoś przed wyborami nie jest równoznaczne z tym, że się za to nie weźmie w czasie 'burmistrzowania'. Poprawcie jeżeli się mylę.
wyluzujcie się :fish: : )