wtrych, zasadnicze pytanie brzmi "Czy Kowalewski będzie lepszy od Pachisa" i na to pytanie trzeba - momo wszelkich złowróżbnych znaków, jak np. jego inicjały :lol2: - odpowiedzieć twierdząco. Nikt nie mówił, że jest chodzącym ideałem, ale na pewno o wiele lepszym wyborem, niż jego poprzednik, więc według mnie i paru innych użytkowników - lokalna PO dokonała słusznego wyboru, i to wbrew zaleceniom regionu. Respekt!
Poza tym wybacz szczerość, ale coś mi się wydaje, że zaraziłeś się czymś od Mickd i
bredzisz.
Mam na myśli poniższą rewelację:
pan Kowalewski jak widać choćby po inicjale z nazwiska doskonale wpisuje się w klan panów K.
:rotfl: Co ma piernik do wiatraka? Idąc tropem Twojego rozumowania powinienem przypuszczać, że "klan panów
K." skutecznie zinfiltrował nie tylko całą Radę Miejską wraz z jej przewodniczącym (Pan Witold
K.) i lokalne środowisko dziennikarskie (redaktor Magazynu Polickiego, pan Jan Antoni
K.) ale i najwyższe stanowiska w całym państwie - i to od ładnych kilkunastu lat:
Kwaśniewski,
Kaczyński, teraz
Komorowski!
Pociesz się myślą, że trzymają z nim jednak
Kajko i
Kokosz - nie wspominając o tak szacownej instytucji, jaką jest
Kościół
Katolicki - no czy to nie znak od boga? :devil:
PS: @rbk - Gdyby nie rewelacje wtrycha to bym się tak o tych nazwiskach nie rozpisywał, więc bądź kolega i weź nie dawaj warna :*
Pozdrawiam!