Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Szczecin] Brawo Diakun!  (Przeczytany 35006 razy)

Offline dd2f

• Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 18, 2010, 14:19:53 »
Nie wiem w czym jest problem, nakaz jazdy w prawo i 50m i macie skrzyżowanie na którym nie ma zakazu zawracania. To jest czyste lenistwo, jeśli wyjeżdżając ze stacji jedzie się w lewo. 15-150 sekund nikogo nie zbawi.
I love the night.
1101110100101111

Offline Mariusz_Niedźwiecki

• Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 18, 2010, 14:45:02 »
Nie wiem, dlaczego tak bronicie kierowców, że prawie każdy łamie przepis. Ja zawsze skręcam w prawo i zawracam na najbliższym skrzyżowaniu z ul. Wojska Polskiego. Trzeba tylko chcieć. Chyba ta minuta nikogo nie zbawi a uchronić może przynajmniej od mandatu i nie zagraża innym uczestnikom ruchu. Teraz tankuje na Lotosie, bo faktycznie wyjazd z Orlenu mógł być lepiej przemyślany, ale czy to usprawiedliwia tych, którzy łamią przepisy ?

Sikora

• Gość
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 18, 2010, 15:52:09 »
a tam narzekacie, w Łaskarzewie wygląda to tak : http://www.tvn24.pl/11850,1,prosto_z_polski.html

:devil:

jezat

• Gość
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 19, 2010, 18:27:49 »
Cytat: "sekator"
Jeżeli tylko takie ,,haki" można znaleźć na naszego burmistrza, to będąc uważnym obserwatorem życia publicznego w naszym kraju życzę jemu i sobie, aby jak najdłużej rządził tą Gminą.
A na poważnie, wyjazd z tej stacji jest debilny i jest to kolejny dowód na bezmyślność pewnych rozwiązań, które zamiast iść w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem, skutecznie utrudniają życie kierowcom, zmuszając ich do omijania głupiego przepisu.

Brawo mój odwieczny antagonisto.Jak się okazuje jakieś pokłady zdrowego myślenia  w tobie tkwią.Tak trzymać!

Offline Mickd

• Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 23, 2010, 08:27:22 »
Mam pytanie Do Burmistrza.
Czy nową kadencje zaczyna pan od obsadzania stołków w Z.CH.Police (synuś na kierownika KJA) o innych nie wspomnę.
Tak zaczyna pan swoja władze???
Czyli pańskie krzykliwe wyborcze hasła były ściemą dla plebsu Polickiego??
Oj nieładnie Panie Diakun!!!!!
Głupich nie sieją ,sami rosną
Nadgorliwość jest gorsza od głupoty.

karolina

• Gość
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 23, 2010, 09:59:16 »
Mickd

ja tak może troszke z innej strony. Nie popieram iż kazdy upycha swoich ludzi na wszelkiego rodzaju stanowiskach-sama szukam pracy i znaleźć nei mogę a tak pan /pani X maja prace ot tak i to na niezłym stanowisku.
Z drugiej strony jednak zastanwiam się czy gdybym np. ja była wysoko ustawionym urzednikiem czy nie upychałabym swoich na różnych stanowiskach. Pewnie tak i wydaje mi się ze wiekszość z nas by tak robiła. bo nei wierze że odmówilibyscie córce synowi mamie siostrze itp.
jest to co prawda nei fajne dla mnei jako szukającej intensywiene pracy ale prawdziwe.

Offline Mickd

• Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 23, 2010, 15:55:16 »
karolina

Dlaczego pisze to???A bo na to stanowisko była już przygotowana dziewczyna z branży,która w KJA przepracowała ,a tu taki Ć.........K z pleców tatuśka .
Szkoda mi Agatki
Pozdrawiam.
Dalej czekam panie Diakun na odpowiedź TU chyba ze chce pan abym w Lidlu albo Netto na cały głos Pana oto zapytał!!!!!!!

Offline Ciekawy

• Wielka Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 23, 2010, 16:58:54 »
Nie wydaje mi się,aby burmistrz czytał te forum,a jeśli nawet to na pewno nie odpisze Ci tutaj.
Na razie nie ma podpisu......

Offline Król podziemia

• Wielka Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 23, 2010, 17:31:10 »
Cytat: "Ciekawy"
Nie wydaje mi się,aby burmistrz czytał te forum

Ma od tego swoich "kronikarzy" i naczelnych gazeciarzy,którzy badają "nastroje społeczne"  ;-)
" Puste worki nadyma wiatr, bezmyślnych ludzi - próżność " 

-Sokrates-

Beobachter

• Gość
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 23, 2010, 20:49:42 »
Owszem, ma. A ja mam pytanie: czy szanowni Państwo nie zauważyli, że kampania wyborcza skończyła się 19 listopada?

Offline Ciekawy

• Wielka Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 23, 2010, 21:01:52 »
Nawet jeśli ma to i tak nic z tego nie wynika,jeśli chodzi o post mickd.
Na razie nie ma podpisu......

karolina

• Gość
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 25, 2010, 13:30:05 »
Mickd,

Ja się z Tobą zgadzam i to w 1000000%Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca- i mówię to jako osoba poszukująca pracy. Z drugiej strony jednak rozumiem tego rodzaju zagrywki bo jak już pisałam wczesniej , gdybym była człwoekiem z takimi możliwościami tez zapewniałabym mej rodzinie znajomym dobrą pracę.
Co do spotkania z Panem Burmistrzem w lidllu to chyba nie jest najlepszy pomysł. Nie przyniesie to rezultatu( burmistrz ci nei odpowie , a istnieje realne zagrożenie że ludzie będą patrzeć na Ciebie jak na wariata)
Jesli chcesz spotkać się z p. Diakunem to o ile się nie mylę w poniedziałki burmistrz przyjmuje w UG na batorego.
Może tą drogą uzyskasz odpowiedź??
czekam na info czy się zdecydowałeś i co na to pan Diakun

Offline Mickd

• Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #57 dnia: Grudnia 26, 2010, 11:45:15 »
Do moderatora albo Admina!
W którym miejscu było w moim ostatnim poście łamanie regulaminu?????
Chyba jeden ze nie jestem z tej opcji co admin albo moderator.
Teraz już wiem z jaka opcja to forum i z kim trzyma?? A miało być tak ładnie bezstronnie bez partyjnie.
Pozdrawiam Tylko czytelników

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #58 dnia: Grudnia 26, 2010, 11:53:41 »
Cytat: "Mickd"
Do moderatora albo Admina!
W którym miejscu było w moim ostatnim poście łamanie regulaminu?????
Chyba jeden ze nie jestem z tej opcji co admin albo moderator.
Teraz już wiem z jaka opcja to forum i z kim trzyma?? A miało być tak ładnie bezstronnie bez partyjnie.

Post usunąłem za paragrafem 4.3 naszego regulaminu, bo zawierał niesprawdzalną informację. Co do moich powiązań z polityką - z Gryfem mam tyle wspólnego, co z UPRem, czy PZPRem tfu... SLD.
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.

Zachęcam do obserwowania mojego bloga -
Chmielnik Jakubowy

Offline Mickd

• Gaduła
[Szczecin] Brawo Diakun!
« Odpowiedź #59 dnia: Grudnia 26, 2010, 13:26:28 »
Kuba
A jak to niesprawdzalna informacja??? Ze syn Diakuna został wciśnięty???Masz najlepsze źródło informacji wiec ,niemów ze nie wiesz!!.
Ty może nie masz nic wspólnego z polityką ale to forum widzę ze mam, a ty grasz jak tobie każą i nie zaprzeczaj.
Zawsze Ciebie uważałem za bezstronnego admina i chciałbym abyś takim został , ale Ty   poddajesz się naciskom .Dlaczego??
Masz moje GG może tam wymienimy wyjaśnimy sobie powody??
Pozdrawiam czytelników?