Pragnę przypomnieć, że choć wiele osób (zwłaszcza tych o odmiennych od moich poglądach politycznych) zarzuca mi ostrość moich wypowiedzi, oraz obronę wartości niepopularnych na tym forum, nigdy nie zostałem ukarany przez adminów ,,czerwoną kartką". Wielu moich adwersarzy (jezat , krk ) nie tylko było wielokrotnie upominanych, ale czasowo ,,odcinanych" od możliwości pisania na forum (niektórzy usunięci za stosowanie wulgaryzmów i zwykłego chamstwa, loguja się ponownie-jak krk-pod innymi nikami, aby móc dalej pluć i obrażać).
To jest właśnie demokracja i liberalizm w wydaniu moich politycznych adwersarzy. Dziwię się, że tak rzadko inni uczestnicy forum mają odwagę reagować w podobnych sytuacjach. Niemniej jednak dziękuję tym, z którymi ,,można się różnić pięknie" i serdecznie ich pozdrawiam.
sekator
Mam nadzieję, że dożyjemy czasów kiedy nasz kraj naprawdę się ucywilizuje i wszechobecne chamstwo zostanie zamienione na mądrą współpracę ludzi , którzy nie tylko powinni , ale muszą mieć odmienne poglądy co stanowi największą wartość demokracji, a czego zaściankowe , forumowe trolle jeszcze nie rozumieją.