Tak jak napisałem powyżej, problem gejów i in vitro interesuje wąski wycinek społeczeństwa...problemem prawdziwym jest bezrobocie, brak szans dla młodych ludzi, nepotyzm, korupcja, biurokracja, brak inwestycji, rosnący dług publiczny etc...to są rzeczy, które dają, lub będa dawać nam po d....e...ale tym się lewica i PO nie zajmuje, bo to są z trudne kwestie...paradoksalnie jedynym rządem który sobie jakoś radził z tymi problemami był rząd Kaczyńskiego.
[ Dodano: 2010-06-23, 23:02 ]Za byle poradę prawną kancelarie prawnicze biorą po 200 najmniej
Dlatego, że z Ziobry zrobiono oszołoma i silne lobby prawnicze nie pozwoliło wprowadzić proponowanych przezeń zmian, a szkoda....
[ Dodano: 2010-06-23, 23:05 ]Becikowe?Powiedz mi co ja za 1000 zł kupię?Na wózek mało
Znam wielu wyborców PO którzy wyśmiewali się z ,,becikowego", ale zaręczam ci że wszyscy poszli i odebrali te 1000 zł, choć wcale ich nie potrzebowali...a powiedz, który rząd po 1989 roku zrobił cokolwiek dla rodzin które maj dzieci, lub wprowadził jakikolwiek mechanizm wspierający przyrost naturalny ( co jest normą w większości krajów europejskich) . Czekam na odpowiedź.
[ Dodano: 2010-06-23, 23:11 ]yciągania trupów z szafy.Ciekawe co teraz Kurski wyciągnie dla ciemnego ludu.Dziadka z Wermahtu
Miałem cię za mądrego faceta, ale jak rzucasz takimi sloganami to naprawdę się dziwię. Człowieku jakie trupy z szafy ? Przez Michnika i grubą kreskę mamy w Polsce elytę postkomunistyczną w bankach, spóldzielniach mieszkaniowych, byłych firmach państwowych oddanym kolesiom za bezcen, sądach, prokuraturze, służbach mundurowych itp.... nie rozbawiaj mnie ....PO chroni to dziadostwo, które wcześniej chroniło SLD tylko przestało być skuteczne i ,,towarzystwo " przeskoczyło na platforme, która skutecziej chroni ich interesy......poczytaj Łysiaka, on ten mechanizm opisywał już w połowie lat dziewięćdziesiątych.....
[ Dodano: 2010-06-23, 23:25 ]Dobra chłopaki, bo dalej nikt mi nie odpowiedział na pytanie...Co zrobił przez trzy lata rząd rudego cudaka żeby żyło się lepiej...wszystkim ? Czekam cierpliwie! Sypnijcie przykładami. :rotfl: