Inne tematy > Motoryzacja
Coś dla fanów ekstremalnej jazdy:)
lupka:
Nie trzeba komentować
to też dobre
parian:
--- Cytat: "lupka" ---
--- Koniec cytatu ---
O shit!!!
--- Cytat: "lupka" ---
--- Koniec cytatu ---
Ken Block jest dobry, ale u ruskich to by wymiękł. Ale chłopaki dają. Prawdziwa wolność na drogach hehe.
Dla fanów ekstremalnej jazdy polecam dokumenty "Too fast to race" i "Still too fast to race" o rajdówkach grupy N, odważnych kierowcach i jeszcze "odważniejszych" kibicach.
DEtonator:
--- Cytat: "parian" ---Ken Block jest dobry, ale u ruskich to by wymiękł. Ale chłopaki dają. Prawdziwa wolność na drogach hehe.
--- Koniec cytatu ---
Ale to są dwa światy:) Jazdy autem N-grupowym albo WRC nie należy porównywać do bezmyślnego śmigania po autostradzie między normalnymi uczestnikami ruchu. Całe szczęście, że nie doszło do wypadku, tacy "mistrzowie prostej" prędzej czy później kończą na słupie, w rowie, bądź co najgorsze na innym samochodzie z niewinnymi ludźmi. Jeżeli szaleć to w odpowiednim sprzęcie, czasie i miejscu.
parian:
--- Cytat: "speedbax" ---
--- Cytat: "parian" ---Ken Block jest dobry, ale u ruskich to by wymiękł. Ale chłopaki dają. Prawdziwa wolność na drogach hehe.
--- Koniec cytatu ---
Ale to są dwa światy:) Jazdy autem N-grupowym albo WRC nie należy porównywać do bezmyślnego śmigania po autostradzie między normalnymi uczestnikami ruchu. Całe szczęście, że nie doszło do wypadku, tacy "mistrzowie prostej" prędzej czy później kończą na słupie, w rowie, bądź co najgorsze na innym samochodzie z niewinnymi ludźmi. Jeżeli szaleć to w odpowiednim sprzęcie, czasie i miejscu.
--- Koniec cytatu ---
Jaja sobie robię, przecież to wariaci (choć nie wiadomo czy "mistrzowie prostej").
Notabene był gdzieś w sieci filmik jak się rosyjska młodzież dwoma autami cięła, aż jedno z nich skończyło w ogniu, razem z pasażerami...
DEtonator:
--- Cytat: "parian" ---Jaja sobie robię, przecież to wariaci (choć nie wiadomo czy "mistrzowie prostej").
--- Koniec cytatu ---
Wiem, wiem, ale zauważ, że jakbyś dostał jedno z tych dwóch aut z taką mocą, to przy kompletnym braku wyobraźni też byś tak zasuwał. Dla mnie to czysta głupota, a nie pokaz swoich ponadprzeciętnych umiejętności. Dlatego szanuję wszystkich zapaleńców, którzy robią to z głową nie zagrażając innym. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej