A ja chcę wszystkim odradzić usługi właścicielki kwiaciarni na deptaku w Policach (ul. Wyszyńskiego). Zamówiłam wiązankę ślubną, miały to być goździki w dwóch odcieniach różu, ozdobione perełkami itd. plus butonierka- również goździk z przybraniem. Dodam, że zapłaciłam od razu, niecały miesiąc przed ślubem. Pierwsza sprawa to niedotrzymywanie terminu- kwiaty miały być gotowe na godzinę 11:00, po czym moja świadkowa została odprawiona z kwitkiem, gdyż pani stwierdziła, że umawiała się ze mną na godz. 13:00. Druga kwestia jest taka, że mało nie padłam, jak zobaczyłam ten pożal się Boże "bukiet" i "butonierkę". Bukiet nie dość, że składał się z dużych goździków różowych (jak chciałam) i o zgrozo małych biało- fioletowych, o których absolutnie nie było mowy, miały być również duże w innym odcieniu różu, nie posiadał oczywiście żyłki z perełkami, to jeszcze był tak tandetnie wykonany, niestarannie i nieprofesjonalnie, że mnie byłoby wstyd sprzedać komuś coś takiego i to jeszcze na ślub. Jeśli chodzi o butonierkę- koszt 15 zł a dałabym za nią, co najwyżej 3 zł (taka cena goździka). Wyglądała tak, jakby ktoś od niechcenia obwiązał tego nieszczęsnego goździka organtyną i przyczepił agrafkę... Pani "kwiaciarka" zrobiła mi na złość, tylko dlatego, że nie zdecydowałam się na skorzystanie z jej usług ozdobienia sali, zresztą za niebagatelną cenę w porównaniu z tym, co wcześniej mówiła i z ceną jaką wzięła za ozdabianie innych, dużo większych sal.... Ja i moi goście weselni, którzy mieli "przyjemność" widzieć "dzieła" pani właścicielki, będziemy szerokim łukiem omijać tę kwiaciarnię. Totalny brak profesjonalizmu i na dodatek złośliwość. Dno.