jezat, powtórzę wielokrotnie zadawane przeze mnie pytanie, jakie są twoję wartości, w co wierzysz, jaka ideologia jest ci bliska...każdy z nas na tym forum potrafi czegoś bronić i ma na tyle odwagi cywilnej, że nie wstydzi się swoich przekonań...ty jeden potrafisz jedynie urągać, złorzeczyć, drwić i ziać nienawiścią....doprawdy wielka jest wyrozumiałość adminów, że nadal cię toleruą, bo to z takiej nienawiści jak twoja rodzą się chore ideologie jak faszyzm,czy komunizm...ty po prostu nienawidzisz ludzi..
Wszyscy staramy się traktować , cię jak partnera i nauczyć się dyskusji na pewnym poziomie (ostatnio nawet Mariusz cię o to prosił), ale ty po prostu nie potrafisz inaczej, na każdy rzeczowy głos w dyskusji, z braku argumentów opluwasz i ziejesz jadem.
Pewnie w życiu pozawirtualnym jesteś takim małym tchórzliwym gnomem,który musi lizać cudze t....i, a tutaj możesz pokazywać bezkarnie na co cię stać.
Ostrzegam, nie pozwolę abyś ubliżał mi od faszystów, chcesz porozmawiać ze mną i powiedzieć co masz do mnie to zapraszam, ale pewnie twoje tchórzostwo ci na to nie pozwoli.Więc jak, czekam niecierpliwie....(chyba,że nie jesteś facetem, lecz kobietą to oczywiście cofam wyzwanie)....no więc bohaterze?