Inne tematy > Strefa kobiet

Ginekolog w medice

<< < (2/4) > >>

ozuzka2008:
Poszłam do dr Pawlik i moja reakcja - nigdy więcej do niej nie pójdę! Buczała coś od nosem, poprosiłam o usg piersi i brzucha zwłaszcza że przed ciążą miałam problemy to tekst pani doktor:" a po co" to ja jej na to że po to i tu jej wytłumaczyłam o co chodzi. Z wielką łachą zrobiła mi usg brzucha, piersi już nie no bo po co młoda jestem raka nie będę mieć. Po co stosować profilaktykę u młodych kobiet. Nie powiedziała co jest nei tak przepisała jakieś leki, pytam się co mi jest a ona że nic hehehe to po co mi te leki skoro nic mi nie jest. Na forum o lekarzach ma bardzo złe opinie że zależy jej tylko na pieniążkach a jak przyjmuje na NFZ jest niemiła i szybko zbywa pacjentkę. Ja tego doświadczyłam i więcej do niej nie pójdę. Porażka.

Martek:
Nie wiem czy w/w opini koleżanak nie pomyliła Pani Pawlik z Pania Banach, ja osobiście bardzo długo korzystam z wizyt u Pani Pawlik zawsze robi mi usg, i inne istotne badaniaj jest szczerz i bardzo sympatyczna, zawszę wychodzę mile obsłużona, kiegdyś nawet pytalam o adres jej gabinetu prywatnego, a ona powiedziała że nie ma takiej potrzeby szkoda pln, skoro tutaj można na kasę chorych, mi chodziło tylko o to abym mogła przychodzic na wizyty po pracy, a tak się składa że w każdy pon. jest do 17.30 nie ma problemu! polecam szczerze to dobry lekarz, a do Pani Banach stanowczo odradzam to istna sadystka:)

ozuzka2008:
Chodziło mi dokładnie o dr Pawlik. U dr Banach nigdy nie byłam bo słyszałam że jest tragiczna.

masima:
Dziękuję za odpowiedzi i rady.

karolina:
dr. Pałasz może jest i miły , uśmiechniety ale po pierwsze spóźnia sie jak diabli :P po drugie leczyłam się u niego x czasu i rezultatu dalej nie widać. teraz zaczynam wizyty u dr.Pawlik. Zobaczymy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej