no siostra odpowiedziała, ze o "trójce" raczej nie myśli, bo szkoła ta jest glównie nastawiona pod kątem sportu, a to wpływa raczej na słabszy poziom (przynajmniej ona tak stwierdziła, mądrala
)
[ Dodano: 2010-02-23, 22:18 ]Jak to dobrze, że to rodzice decydują do jakiej szkoły chce pójść dziecko.
a to była ironia? ... złożyć dokumenty zawsze można, nawet jesli osoba dostanie się do szkoły, wcale nie jest powiedziane, że będzie się tam uczyła...bo mogła przecież dostać sie do 3 szkół równocześnie...a o to tylko dlatego, by "zaklepać" sobie tam miejsce. A zdecydowali się nie tylko , że "nie będzie sprawiała jakichś klopotów wychowawczych", bo takich raczej nie było, a oprócz tego (według mnie co jest troche dziwne i niepojęte:P) prawie w ogole nie powtarza w domu lekcji, a radzi sobie świetnie... wiec nie o kłopoty tu chodzi.. tylko, by, jak powiedzieli nauczyciele, nie zmarnować jej możliwości...
Druga sprawa, że nie do końca to oni decydują o tym, gdzię będzie się uczyć. Ona sama też ma prawo głosu i wszystko jest z nią konsultowane... ( przeciez sama poprosiła mnie, bym zalożyła ten wątek i spytala co sądzicie o szkołach w Policach...i czytamy wszystkie odpowiedzi wspólnie) wiec nie rozumiemy tego komentarza... .
OK, wcześniej posłużyłam się zwrotem "rodzice zdecydowali...", ale to nie oznacza, że siostra nie ma nic do gadania... Decyzję i tak podjęli razem....
Czy chwyt marketingowy? być może, jednak ten, komu da się takie możliwości , a i będzie miał do tego ambicje, na pewno dobrze wykorzysta taki profil