Śmiesz chyba sobie żartować. O taką naiwność nigdy bym Cię nie posądzała. Chyba za kasę emigrantów.
Świetnie Ci to wyszło!
Powiedziałbym ten kraj żyje dzięki kasie emigrantów, bo własne budżety są rozkradane na wszelkie sposoby.
Proszę zwrócić uwagę, że prawie wszystkie poważne firmy są umiejętnie niszczone.
Nie szukając daleko w niedługim czasie dowiemy się, jakie wręcz sztuczki potrafiono robić w Policach, jak i co robiono tu z naszym budżetem przez wiele lat.
Miałem okazję słyszeć bardzo dobrą opinie o Panie Kubie -adminie.
A więc śmiem myśleć,że brakuje Panu pobytu na zachodzie,Pana postać niszczy się tu w tym towarzystwie.
Przykładem niech będzie sprawa Szkutnika51. Facet ma klasę i wyczucie chwili. Odwagę i specyficzny sposób zwrócenia uwagi na patologie i nieprawidłowości polskiego społeczeństwa
Tak najzupełniej zgadzam się z tą opinią, miałem okazję poznać tego człowieka,był u nas nie tak dawno. Ten człowiek, zresztą tak jak i ty -MiraL - reprezentuje zupełnie inne poglądy -niestety kompletnie nie zrozumiałe w naszym regionie,zresztą nie tylko.
Faktem jest, że jesteśmy przemądrzałym narodem i czego to my nie potrafimy?, ale pieniądze to niestety robimy w połączeniu z zachodem. Nasza gospodarka to ruina,która jest na dodatek nadal skrzętnie rozkradana.
Ja wiem jedno - wyjechać nie mam zamiaru - wolę pracować na poczet rozwoju naszego kraju
Mozna by dodać niech żyje 1-maja!
Taki komplecik ideologiczny.
Czas zrozumieć,że te pańskie pieniążki tak naprawdę są bardzo przydatne,ale włodarzą do postawienia następnego domku letniskowego, zwiększenia konta,wylegiwania się na kanarach. Jak nie ci miejscowi to ci wyżej posadowieni odpowiednio to wykorzystają.
A Pan będzie tkwił w informacji, że to kryzys, Tvn 24 w tym pomoże.
Żadne działania w obronie nie przyniosłyby skutku.
Panie Kuba!
Ja wystąpiłem w obronie szkutnika51 i starałem się to dość jasno opisać.
Gdyby zostały podjęte naprawdę poważne działania jestem pewien, że byłby tego skutek, a dlaczego?, bo znam życie -mam spore doświadczenie i wiem, co to znaczy kompromis.
A Pan jest jeszcze młodym człowiekiem i sporo różnych niespodzianek przed Panem.
Przypomnę, że podobnie zrobiono z nick: Balbinka.
I powodem tego wcale nie jest bariera językowa, bo angielski i niemiecki znam
Skoro jest już Pan tak oczytanym i wykształconym człowiekiem,to powinien Pan przemyśleć,kiedy ma się lepszą opinie? wywalając kogoś,czy przyjmując?
Jak Pan myśli, dlaczego Ja znalazłem się na tym forum?
Bo jakiś mądraliński -przynajmniej jemu się tak wydawało - postanowił wywalać wszystkich, kto mu się tylko nie podoba,a wiec wywalił i mnie.
A dziś to ja czekam spokojnie jak jego wywalą, jak Pan słyszy i widzi otoczenie już powoli wylatuje z hukiem, co nie, którzy przepraszają na forum społeczeństwo za rzekome pomyłki.
Wnioski?
Trzeba wiedzieć, Kogo? I za co chce się skrzywdzić?
Trzeba umieć szanować mądrych ludzi, mimo że mają inne zdanie.
Tylko! Powtórzę tylko! z mądrym człowiekiem dojdzie Pan do konsensusu, jeżeli nie to do kompromisu, na podstawie, którego da się coś stworzyć, zbudować.A z mówiąc kolokwialnie głupimi ludźmi niczego Pan nie zrobi! na dodatek wciągną Pana w nurt swojego myślenia,gdzie pomoże to Panu staniem się jednym z nich.
I wówczas nastąpi taktowanie na zawołanie!- myślę, że jest to zrozumiałe.
Można powiedzieć takie są właśnie Police i nie tylko.
Bardzo podoba mi się wypowiedź :
MiraLZrobiłaś to świetnie naprawdę, wielu może się od ciebie uczyć.